3.4 C
București
marți, noiembrie 30, 2021

Agribusiness – Antreprenori locali. Afacerile Altex merg spre 6,5 mld. lei. „Avem o creştere uşor mai mare decât anul trecut“. Retailerul electro-IT, controlat de antreprenorul Dan Ostahie, şi-a majorat businessul cu 24% în 2020, la peste 5 mld. lei – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -spot_img

Sumarizare automata

... Sunt unele segmente care au fost pe creştere, dar altele au suferit cum e cazul celui de telefonie mobilă, afectat de lipsa de procesoare.“ Per total însă, piaţa a rămas pe creştere în primele luni din an, iar Raul Filip spune că estimarea lui e că trendul ascendent va continua până la final de 2021..

Cifra de afaceri a Altex, liderul pie­ţei locale de electro-IT, se în­dreap­tă spre 6,5 mld. lei în 2021, an în care busi­nessul va creşte mai accelerat decât în 2020, când avansul a fost de 24%, arată calculele făcute de ZF pe baza date­lor oferite de companie.

„Avem o creştere a businessului uşor mai mare decât anul trecut. Am avut evoluţie bună pe mai multe ca­te­gorii. Ce a contribuit la această creş­tere este disponibilitatea mai bu­nă a produselor faţă de competiţie. Mai mult, performăm mai bine pe online şi avem servicii de livrare mai bi­ne puse la punct“, spune Raul Filip, direc­torul de achiziţii al companiei.

Retailerul electro-IT are peste 120 de magazine fizice sub bran­du­rile Altex şi Media Galaxy şi două uni­tăţi online, câte una pentru fiecare marcă.

Pe piaţa de electroIT, cu o valoare de aproape 4 mld. euro (circa 20 mld. lei) în 2020, Altex se bate cu Flanco, cu jucătorii online, cu lanţurile de hipermarketuri sau supermarketuri şi cu independenţii.

„Piaţa a evoluat diferit în acest an în funcţie de categoria de produse. Sunt unele segmente care au fost pe creştere, dar altele au suferit cum e cazul celui de telefonie mobilă, afectat de lipsa de procesoare.“

Per total însă, piaţa a rămas pe creştere în primele luni din an, iar Raul Filip spune că estimarea lui e că trendul ascendent va continua până la final de 2021.

„Avem toate premisele ca piaţa să continue să crească. Diferenţa o va face însă disponibilitatea de produse din piaţă. Noi ne-am pregătit şi stăm mai bine decât concurenţa.“

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Urmareste-ți competitia in social media!