4 C
București
sâmbătă, decembrie 4, 2021

Agribusiness – Antreprenori locali. Nicolae Ciuleac, Carniprod, unul dintre cei mai mari procesatori de carne: Toate scumpirile din piaţă merg pe produsul finit, la noi pro­dusele s-au scumpit cu 15% în ultimii doi ani. Înainte clienţii cumpărau cu batonul, acum au început să cumpere cu felia. Puterea de cum­pă­ra­re este clar în scădere – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -spot_img

Sumarizare automata

... Carniprod Tulcea, unul dintre cei mai mari pro cesatori de carne de pe plan local, controlat de antre prenorul Nicolae Ciuleac, al cărui business a fost afectat de pesta porcină în 2018, estimează că va încheia anul acesta cu afaceri similare cu cele de anul trecut, de circa 70 de milioane de lei, po trivit oficialului companiei..

♦ Produsele s-au scumpit, puterea de cumpărare a scăzut.

Carniprod Tulcea, unul dintre cei mai mari pro­cesatori de carne de pe plan local, controlat de antre­prenorul Nicolae Ciuleac, al cărui business a fost afectat de pesta porcină în 2018, estimează că va încheia anul acesta cu afaceri similare cu cele de anul trecut, de circa 70 de milioane de lei, po­trivit oficialului companiei.

„Toate scumpirile din  piaţă merg pe produsul finit, la noi pro­dusele s-au scumpit cu 15% în ultimii doi ani. Înainte clienţii cumpărau cu batonul, acum au început să cumpere cu felia. Puterea de cum­pă­ra­re este clar în scădere“, a spus pentru ZF Nicolae Ciuleac, administrator şi acţionar majoritar al Carniprod, o companie cu o istorie de aproape 25 de ani. Fabrica  pe care o controlează are o capacitate de 40 de tone pe zi de mezeluri, dar lucrează la jumătate din capacitate.

Carniprod deţine o unitate de procesare a a cărnii în Tulcea dar şi o reţea de magazine proprii care era for­ma­tă înainte de pandemie din 30 de unităţi în ora­şe pre­cum Tulcea, Bu­cu­reşti, Constanţa sau Ga­laţi. Acum însă re­ţea­ua se limitează doar la ma­gazine în Tulcea. În to­tal, de la înfiinţare, pro­prie­tarii Carniprod au in­v­estit peste 20 mil. euro, con­form celor mai recen­te date.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Urmareste-ți competitia in social media!