3.1 C
București
miercuri, decembrie 8, 2021

Agribusiness – Antreprenori locali. Producătorul de interfoane Electra din Iaşi: Anul acesta se dovedeşte complicat din cauza crizei componentelor şi a inflaţiei. Din grupul Electra fac parte trei firme cu afaceri cumulate de 32 mil. lei anul trecut – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -spot_img

Sumarizare automata

... În actualul context economic, domi nat de criza componentelor electro nice şi de creşterea accelerată a preţurilor, 2021 se dovedeşte a fi un an complicat, în care deciziile pe termen lung sunt din ce în ce mai dificil de luat din cauza acestei impre dictibilităţi generale“, spun oficialii grupului controlat de patru antreprenori locali... Principala piaţă de desfacere pentru compania ieşeană este cea din România, dar grupul exportă şi în Europa, cu preponderenţă în Germania şi Austria, unde are deschisă şi o reprezentanţă ELECTRA, dar şi în ţări precum Grecia, Malta, Estonia, Polonia, Republica Moldova, Marea Britanie, Tunisia şi Maroc... Pandemia de COVID-19 a produs o schimbare a comporta mentului de consum în rândul clienţilor grupului Electra din Iaşi, format din mai multe firme şi specializat în producţia de interfoane video şi audio..

Pandemia de COVID-19 a produs o schimbare a comporta­mentului de consum în rândul clienţilor grupului Electra din Iaşi, format din mai multe firme şi specializat în producţia de interfoane video şi audio. Pe de-o parte se vede orientarea către online, iar pe de alta se observă o atenţie mai mare acordată preţului într-o perioadă marcată de o inflaţie galopantă în multe domenii. Tocmai pentru a putea acoperi toate plajele de clienţi, compania va lansa şi o gamă de produse low-cost.

„Comparativ cu 2020, anul acesta a fost uşor mai echilibrat, dar provocările au fost şi încă sunt mari. În actualul context economic, domi­nat de criza componentelor electro­nice şi de creşterea accelerată a preţurilor, 2021 se dovedeşte a fi un an complicat, în care deciziile pe termen lung sunt din ce în ce mai dificil de luat din cauza acestei impre­dictibilităţi generale“, spun oficialii grupului controlat de patru antreprenori locali.

Acţionarul principal este omul de afaceri Marian Berdan, care deţine cel puţin 60% în fiecare dintre cele trei firme din grupul Electra.

Principala piaţă de desfacere pentru compania ieşeană este cea din România, dar grupul exportă şi în Europa, cu preponderenţă în Germania şi Austria, unde are deschisă şi o reprezentanţă ELECTRA, dar şi în ţări precum Grecia, Malta, Estonia, Polonia, Republica Moldova, Marea Britanie, Tunisia şi Maroc.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Urmareste-ți competitia in social media!