29.2 C
București
marți, iulie 5, 2022

Agribusiness – BERD o numește pe Madeline-Dalila Alexander, Administrator – Membră în Consiliul de Administrație al Agricover Holding SA – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -spot_img

Sumarizare automata

40% dintre angajații Foodpanda România, concediați .pe Zoom după preluarea companiei de către Glovo.

Numirea urmează să fie ratificată de către acționari, în următoarea Adunare Generală a Acționarilor convocată pentru data de 20 iunie 2022.

Madeline-Dalila Alexander are o experiență de peste 30 de ani ca auditor, din care 20 de ani de activitate la nivelul de partener în firme de audit din Big 4 Accounting Firms.Este acreditată ca expert GAAP și IFRS în Statele Unite precum și expert GAAP...

Madeline-Dalila Alexander a fost numită de către Consiliul de Administrație al Agricover Holding SA în funcția de Administrator Provizoriu – Membru în Consiliul de Administrație al Agricover Holding SA.

Madeline-Dalila Alexander a fost numită din partea Băncii Europene pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BERD) și va continua să își exercite și funcția de Președinte al Comisiei de Audit și Risc al Agricover Holding SA.

Numirea urmează să fie ratificată de către acționari, în următoarea Adunare Generală a Acționarilor convocată pentru data de 20 iunie 2022.

Madeline-Dalila Alexander are o experiență de peste 30 de ani ca auditor, din care 20 de ani de activitate la nivelul de partener în firme de audit din Big 4 Accounting Firms.Este acreditată ca expert GAAP și IFRS în Statele Unite precum și expert GAAP, conformitate și implementare SOX în România. Este membră a Camerei Române a Auditorilor Financiari(CAFR), ASPAAS, CECCAR precum și Contabil Public Certificat (CPA) în Statele Unite ale Americii.

Agricover Holding SA reunește Agricover SA – societate care va fi redenumită Agricover Distribution SA, specializată în distribuția de tehnologii agricole, Agricover Credit IFN SA – instituție financiară nebancară specializată în finanțarea fermierilor și Agricover Technology SRL.

La sfârșitul anului 2021, în cadrul subsidiarelor Agricover Holding S.A. își desfășurau activitatea 470 de angajați. Grupul deservește un portofoliu de peste 9.200 de clienți fermieri activi, care exploatează peste 2,6 milioane de hectare de teren arabil la nivel național.

Agricover Holding SA este deținută de Jabbar Kanani, cu o participație de 87,269% din capitalul social subscris și vărsat, alături de Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BERD), care deține 12,727% din acțiunile Agricover Holding iar restul de 0,004% fiind deținut de acționari tip listă. Adama Agriculture B.V., membră a Grupului Syngenta, unul dintre cei mai mari producători mondiali de produse pentru protecția plantelor și semințe certificate, deține 10% din acțiunile Agricover S.A.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.profit.ro).

Accesați aici articolul integral !

spot_img

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!