3.9 C
București
marți, decembrie 7, 2021

Agribusiness – Brazii de Crăciun au apărut deja în piețe. La ce prețuri sunt vânduți. Românii intră în “spiritul Crăciunului de criză” – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -spot_img

Sumarizare automata

... Nu mai există materie primă pentru confecționarea produselor, iar timpul de livrare e acum de două ori mai mare față de perioada dinainte de pandemie... Scumpirile se simt mai ales la decorațiuni, cu aproape 40% mai mult la preț față de anul trecut... Scumpirile la brazii artificiali și decorațiunile de Crăciun vin pe fondul crizei din China... Au apărut deja decorațiunile de sărbători și brazii, dar și scumpirile..

Deși suntem abia la început de noiembrie, în multe magazine a venit Crăciunul. Au apărut deja decorațiunile de sărbători și brazii, dar și scumpirile. Clienții au devenit mai chibzuiți și spun că, anul acesta, vor intra în “spiritul Crăciunului de criză”.

Brazii au început deja să fie livrați în toată țara, scrie Observator.

Prețurile pornesc de la 70-80 de lei și pot ajunge până la câteva mii de lei.

Prețul pentru un brad artificial este, în medie, de 400 de lei. În funcție de materialul din care este făcut și de aspectul acestuia, poate depăși chiar și 1.000 de lei. Scumpirile se simt mai ales la decorațiuni, cu aproape 40% mai mult la preț față de anul trecut.

Mulți clienți spun însă că anul acesta vor fi mai cumpătați.

Scumpirile la brazii artificiali și decorațiunile de Crăciun vin pe fondul crizei din China. Nu mai există materie primă pentru confecționarea produselor, iar timpul de livrare e acum de două ori mai mare față de perioada dinainte de pandemie.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.profit.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Urmareste-ți competitia in social media!