4.4 C
București
marți, decembrie 7, 2021

Agribusiness – Brico Dépôt: Traficul a scăzut în multe din magazinele noastre din cauza certificatului verde. Brico Dépôt are în România 35 de magazine şi a încheiat anul 2020 cu o cifră de afaceri de circa 1,4 mld. lei – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -spot_img

Sumarizare automata

... ♦ Dacă nu pot intra în magazine din cauza lipsei certificatului verde care atestă vaccinarea, clienţii pot alege comanda online cu livrarea produselor la domiciliu sau cu ridicare din zonele amenajate în exteriorul acestora... Dacă nu pot intra în magazine din cauza lip sei certificatului verde care atestă vacci na rea, clienţii pot alege comanda online cu livra rea produ se lor la domiciliu sau cu ri di care din zonele ame najate în exteriorul acestora... Numărul de clienţi din magazinele Brico Dépôt a scăzut în ultimele zile, de când a fost im pusă prezentarea certificatului verde la intrare în astfel de spaţii comerciale.

♦ Dacă nu pot intra în magazine din cauza lipsei certificatului verde care atestă vaccinarea, clienţii pot alege comanda online cu livrarea produselor la domiciliu sau cu ridicare din zonele amenajate în exteriorul acestora.

Numărul de clienţi din magazinele Brico Dépôt a scăzut în ultimele zile, de când a fost im­pusă prezentarea certificatului verde la intrare în astfel de spaţii comerciale, însă com­pa­nia remarcă diferenţe între unităţile din reţeaua sa.

„În contextul actual, trafi­cul a scăzut în multe din ma­gazinele noastre, influ­en­ţând şi vân­zările, însă impactul a fost diferit de la un ma­gazin la altul. Pe de altă parte, comenzile online au crescut. Trecem printr-o perioadă în care e nevoie de solidaritate“, spun reprezen­tan­ţii Brico Dépôt România.

Dacă nu pot intra în magazine din cauza lip­sei certificatului verde care atestă vacci­na­rea, clienţii pot alege comanda online cu livra­rea produ­se­lor la domiciliu sau cu ri­di­care din zonele ame­najate în exteriorul acestora.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Urmareste-ți competitia in social media!