2.9 C
București
marți, noiembrie 30, 2021

Agribusiness – Care sunt minusurile pieţei de e-commerce din România. Comercianţi versus clienţi VIDEO – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -spot_img

Sumarizare automata

... Printre cele mai importante probleme ale acestui domeniu se numără lipsa de investiţii constante în tehnologie a comercianţilor, dar şi o lipsă de încredere generalizată faţă de e-commerce a clienţilor... Sunt foarte mulţi comercianţi care nu-şi respectă promisiunile”, a declarat Cristi Movilă, Growth Leader VTEX, în cadrul emisiunii de business ZF Live..

Piaţa de e-commerce din România s-a dezvoltat puternic pe fondul pandemiei şi a ajuns să ocupe locul 50 la nivel global, după o creştere de 20% în 2020. Printre cele mai importante probleme ale acestui domeniu se numără lipsa de investiţii constante în tehnologie a comercianţilor, dar şi o lipsă de încredere generalizată faţă de e-commerce a clienţilor.

„Pe partea comercianţilor, ei nu au disciplina de a investi în tehnologie. E vorba despre nişte funcţionalităţi pe care ei şi le doresc, dar nu sunt dispuşi să investească. Nu exist o constanţă în acţiunile pe care le fac către client. Din perspectiva clienţilor, aceştia nu au încredere foarte mare în comerţul online. Sunt foarte mulţi comercianţi care nu-şi respectă promisiunile”, a declarat Cristi Movilă, Growth Leader VTEX, în cadrul emisiunii de business ZF Live.
 

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Urmareste-ți competitia in social media!