4.4 C
București
marți, decembrie 7, 2021

Agribusiness – Chromosome Dynamics se transformă în S.A. și lansează Agrobazar App – Sinteza

3 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -spot_img

Sumarizare automata

... Scopul nostru este ca prin intermediul Agrobazar App, să oferim agricultorilor soluții bune și rapide, pentru gestionarea nevoilor din ferme.” a declarat Ionel Mugurel Gabriel, acționar majoritar al companiei Chromosome Dynamics SA... Chromosome Dynamics vizează susținerea și tehnologizarea agriculturii, lansând o serie de soluții software și hardware hightech, cu scopul identificării exacte a problemelor cu care se confruntă fermierii... Agrobazar App este un ”one stop shop” pentru agricultorii din România, întrucât aceasta pune la dispoziția fermierilor o gamă largă de produse menite să acopere toată paleta de nevoi a clienților.

Chromosome Dynamics se transformă în S.A. și lansează Agrobazar App.

Potrivit unui comunicat de presă, Chromosome Dynamics S.A. este o companie de consultanță și R&D (dezvoltare și cercetare în agribusiness) în conformitate cu standardele internaționale și cu capital integral românesc. Compania urmărește atât dezvoltarea portofoliilor de produse pentru partenerii săi, cât și punerea la dispoziție a serviciilor de consultanță în domeniul agribusinessului. Cheia succesului în agricultură este asigurată de integrarea soluțiilor inovatoare IT și AI pentru simplificarea monitorizării tuturor proceselor.

După o creștere rapidă, start-up-ul agritech anunță transformarea în S.A. și pregătirea unui plasament privat, ce va fi urmat de listarea la Bursa de Valori București, pe piața AeRO.

Agrobazar App dorește să revoluționeze domeniul agribusinessului prin tehnologizarea procesului de vânzare – cumpărare dintre clienți și companiile partenere. Scopul aplicației este de a simplifica și de a optimiza modul prin care fermierii obțin consultanță, achiziționează produsele necesare și soluționează orice problemă întâmpinată în cadrul fiecărui proiect. Agrobazar App este un ”one stop shop” pentru agricultorii din România, întrucât aceasta pune la dispoziția fermierilor o gamă largă de produse menite să acopere toată paleta de nevoi a clienților, de la inputuri la utilaje agricole.

Agrobazar App este un instrument prin care clienții primesc consultanță gratuită, în vederea achiziționării produselor dorite, de la specialiști în agricultură. Aplicația pote fi descărcată de pe: iOS app:  https://apps.apple.com/ro/app/agrobazar/id1570600851 și de pe Android app: https://play.googlecom/store/apps/details?id=ro.bino.agrobazar

Agrobazar App este un proiect important al companiei Chromosome Dynamics. Este o aplicație accesibilă și se dorește a fi un sprijin pentru agricultorii din România și, în viitor, din Europa. Vrem să susținem pasiunea pentru agricultură și munca zilnică a fermierilor. De la consultanță în agribusiness la o gamă diversificată de inputuri și utilaje agricole, suntem siguri că Agrobazar acoperă toate nevoile clienților noștri. Scopul nostru este ca prin intermediul Agrobazar App, să oferim agricultorilor soluții bune și rapide, pentru gestionarea nevoilor din ferme.” a declarat Ionel Mugurel Gabriel, acționar majoritar al companiei Chromosome Dynamics SA.

 Chromosome Dynamics planifică monetizarea aplicației Agrobazar ”as a service” în Ungaria, Austria, Germania, Polonia și Italia. Viitorul sună bine pentru agricultura din România, din punctul de vedere al companiei agritech. Chromosome Dynamics vizează susținerea și tehnologizarea agriculturii, lansând o serie de soluții software și hardware hightech, cu scopul identificării exacte a problemelor cu care se confruntă fermierii, respectiv cu oferirea de soluții real-time. Printre serviciile pe care le oferă aplicația, putem aminti: identificarea bolilor și a dăunătorilor din orice cultură, generarea unor scheme complexe de tratament, sisteme de prevenție și monitorizare a serelor și solariilor.

Chromosome Dynamics a fost înființată în anul 2020 de Ionel Mugurel Gabriel. Tânărul antreprenor a anunțat în primăvara anului 2021 intenția companiei de a se lista la Bursa de Valori București.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (financialintelligence.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Urmareste-ți competitia in social media!