4.4 C
București
marți, decembrie 7, 2021

Agribusiness – Cifra de afaceri din comerţul cu amănuntul, principalul indicator pentru consumul privat, s-a majorat cu 11,9% în primele nouă luni din 2021. În septembrie, consumul a crescut cu 8,5% an/an, dar a scăzut cu 1,8% faţă de august – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -spot_img

Sumarizare automata

... În luna septembrie, volumul cifrei de afaceri din comerţul cu amănuntul, cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete, a înregistrat o creştere cu 8,5%, serie brută, comparativ cu luna septembrie 2020, pe fondul creşterilor înregistrate la vânzările de produse nealimentare (plus 10,4%), la vânzările de produse alimentare, băuturi şi tutun (plus 9%) şi comerţul cu amănuntul al carburanţilor pentru autovehicule în magazine specializate (plus 4,4%)... (Sursa: INS) Raportat la august 2021, volumul cifrei de afaceri din comerţul cu amănuntul, cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete, a scăzut pe ansamblu cu 1,8%, serie brută, faţă de luna august, ca urmare a scăderilor înregistrate la comerţul cu amănuntul al carburanţilor pentru autovehicule în magazine specializate (minus 7,1%) şi la vânzările de produse alimentare, băuturi şi tutun (minus 2,1%)... Cifra de afaceri din comerţul cu amănuntul, principalul barometru pentru consumul privat, a marcat în primele nouă luni luni din 2021 o creştere de 11,9% ca serie brută, faţă de perioada similară a anului trecut, pe fondul creşterilor înregistrate la vânzările de produse nealimentare cu 17,6%, la vânzările de carburanţi cu 11,8% şi la vânzările de produse alimentare, băuturi şi tutun cu 6%, arată datele transmise vineri de Institutul Naţional de Statistică (INS)..

Cifra de afaceri din comerţul cu amănuntul, principalul barometru pentru consumul privat, a marcat în primele nouă luni luni din 2021 o creştere de 11,9% ca serie brută, faţă de perioada similară a anului trecut, pe fondul creşterilor înregistrate la vânzările de produse nealimentare cu 17,6%, la vânzările de carburanţi cu 11,8% şi la vânzările de produse alimentare, băuturi şi tutun cu 6%, arată datele transmise vineri de Institutul Naţional de Statistică (INS).
În luna septembrie, volumul cifrei de afaceri din comerţul cu amănuntul, cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete, a înregistrat o creştere cu 8,5%, serie brută, comparativ cu luna septembrie 2020, pe fondul creşterilor înregistrate la vânzările de produse nealimentare (plus 10,4%), la vânzările de produse alimentare, băuturi şi tutun (plus 9%) şi comerţul cu amănuntul al carburanţilor pentru autovehicule în magazine specializate (plus 4,4%).

(Sursa: INS)

Raportat la august 2021, volumul cifrei de afaceri din comerţul cu amănuntul, cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete, a scăzut pe ansamblu cu 1,8%, serie brută, faţă de luna august, ca urmare a scăderilor înregistrate la comerţul cu amănuntul al carburanţilor pentru autovehicule în magazine specializate (minus 7,1%) şi la vânzările de produse alimentare, băuturi şi tutun (minus 2,1%).
Vânzările de produse nealimentare au crescut cu 1,3%.

(Sursa: INS)

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Urmareste-ți competitia in social media!