4 C
București
sâmbătă, decembrie 4, 2021

Agribusiness – Cum va fi Black Friday din acest an VIDEO – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -spot_img

Sumarizare automata

... Totuşi, aceştia atrag atenţia asupra unei problemele legate de stocul de produse al comercianţilor, fapt ce poate cauza o livrare întârziată a comenzilor... Specialiştii din e-commerce sunt optimişti privind Black Friday din acest an, mai ales atunci când vine vorba de stabilitatea platformelor de cumpărături online... Există totuşi o problemă legată de stocul de produse”, a declarat Cristi Movilă, Growth Leader la VTEX, la ZF Live... Companiile s-au obişnuit au început să dezvolte şi să adauge infrastructură, nu văd o problemă mare legată de stabilitatea site-urilor..

Specialiştii din e-commerce sunt optimişti privind Black Friday din acest an, mai ales atunci când vine vorba de stabilitatea platformelor de cumpărături online. Totuşi, aceştia atrag atenţia asupra unei problemele legate de stocul de produse al comercianţilor, fapt ce poate cauza o livrare întârziată a comenzilor.

 „Lucrurile se îmbunătăţesc de la an la an, indiferent despre ce platforme vorbim. Companiile s-au obişnuit au început să dezvolte şi să adauge infrastructură, nu văd o problemă mare legată de stabilitatea site-urilor. Cu s-a creat o aşteptare, iar oamenii aşteaptă promoţiile şi campaniile. Există totuşi o problemă legată de stocul de produse”, a declarat Cristi Movilă, Growth Leader la VTEX, la ZF Live.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Urmareste-ți competitia in social media!