4 C
București
sâmbătă, decembrie 4, 2021

Agribusiness – După Afaceri, revista de lifestyle a ZF. Familia Neculseanu a investit 37.000 de euro într-un atelier în care modelează lemnul, la Braşov: „Vrem să mărim numărul de angajaţi“. Anul 2020 le-a adus celor doi antreprenori o cifră de afaceri de puţin peste 16.000 de euro. Piesele de rezistenţă din portofoliul Eightera sunt hărţile 3D din lemn pe straturi – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: General

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -spot_img

Sumarizare automata

... Elena şi Vitalie Neculseanu sunt doi antreprenori originari din Chişinău care, pasionaţi de lemn şi de formele pe care le poate lua acest material, au fondat la Braşov atelierul Eightera Wood Art.

Elena şi Vitalie Neculseanu sunt doi antreprenori originari din Chişinău care, pasionaţi de lemn şi de formele pe care le poate lua acest material, au fondat la Braşov atelierul Eightera Wood Art, din care ies mai multe tipuri de elemente de decor pentru casă şi evenimente, suveniruri şi cadouri, accesorii pentru afaceri şi obiecte pentru copii, scrie revista de lifestyle de lux După Afaceri Premium, care apare lunar cu Ziarul Financiar.

Primele rânduri ale poveştii atelierului au început să se scrie în 2011, pe când Elena Neculseanu era studentă în Chişinău la Facultatea de Arhitectură şi descoperea tehnologia debitării şi a gravurii cu laser. Atunci a început primele creaţii, care au fost nişte cercei geometrici din lemn obţinuţi prin tehnica pe care abia o învăţase. Foarte rapid, totul a devenit un hobby de suflet, care a continuat să se manifeste timp de opt ani.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Urmareste-ți competitia in social media!