28.2 C
București
miercuri, iulie 6, 2022

Agribusiness – Glissando – acord financiar de peste 14 milioane de lei cu EximBank – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -spot_img

Sumarizare automata

EximBank a încheiat un acord financiar în valoare de 14,25 milioane de lei cu compania timișoreană Glissando, distribuitor de pesticide, îngrășăminte chimice și alte inputuri pentru agricultură, destinat finanțării activității curente a societății.

Pachetul financiar structurat de bancă include atât componentă de finanțare – care asigură necesarul de lichiditate pentru activitatea de comerț și pentru alte cheltuieli curente, cât și de garantare - garanție de stat emisă în cadrul schemei de ajutor de stat COVID-19...

Glissando este o companie cu capital integral românesc, fondată în Timișoara, în anul 1991, având ca domeniu principal de activitate comercializarea produselor pentru agricultură și protecția plantelor.

EximBank a încheiat un acord financiar în valoare de 14,25 milioane de lei cu compania timișoreană Glissando, distribuitor de pesticide, îngrășăminte chimice și alte inputuri pentru agricultură, destinat finanțării activității curente a societății.

Pachetul financiar structurat de bancă include atât componentă de finanțare – care asigură necesarul de lichiditate pentru activitatea de comerț și pentru alte cheltuieli curente, cât și de garantare – garanție de stat emisă în cadrul schemei de ajutor de stat COVID-19, dedicată companiilor mari, ce acoperă 90% din finanțare.

Glissando este o companie cu capital integral românesc, fondată în Timișoara, în anul 1991, având ca domeniu principal de activitate comercializarea produselor pentru agricultură și protecția plantelor.  Activitatea companiei a fost afectată de contextul generat de criza sanitară, care a determinat o reducere a creditării de către unii furnizori, concomitent cu întârzieri la plată ale clienților, sistarea activității unor parteneri ai companiei, creșterea costurilor cu forța de muncă și asigurarea măsurilor de protecție. De asemenea, seceta pronunțată din 2020 și producțiile diminuate în comparație cu anii anteriori au influențat predictibilitatea cash flow-ului companiei.

”Ne bucurăm să putem dezvolta parteneriatul pe care îl avem cu EximBank, care ne-a susținut  în demersul nostru anterior de a achiziționa și amenaja o nouă hală de servicii și depozitare pentru o nouă direcție de business – producția unei game de dezinfectanți. Această nouă finanțare ne va permite să consolidăm capitalul de lucru și să ne concentrăm atenția pe extinderea și diversificarea portofoliului de clienți”, a spus Ioan Biianu, fondatorul grupului Glissando.

Compania Glissando deține o rețea națională de 18 depozite și o rețea de peste 50 fitofarmacii.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.profit.ro).

Accesați aici articolul integral !

spot_img

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!