4 C
București
sâmbătă, decembrie 4, 2021

Agribusiness – Graţie randamentelor ridicate la culturile de hamei, cehii pot concura cu germanii pe pieţele internaţionale – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -spot_img

Sumarizare automata

... Fermierii cehi au anunţat că 2021 le-a adus cea mai mare recoltă de hamei din ultimul sfert de secol, potrivit Czech Radio... Randamentul record al culturii de hamei a venit în pofida fluctuaţiilor extreme înregistrate de producătorii cehi în ceea ce priveşte recoltele din ultimii ani..

Fermierii cehi au anunţat că 2021 le-a adus cea mai mare recoltă de hamei din ultimul sfert de secol, potrivit Czech Radio.
Randamentul record al culturii de hamei a venit în pofida fluctuaţiilor extreme înregistrate de producătorii cehi în ceea ce priveşte recoltele din ultimii ani.

Cehia este al treilea mare exportator de hamei din lume. Cel mai mare producător este Germania, urmată de SUA.
 

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Urmareste-ți competitia in social media!