3.9 C
București
marți, decembrie 7, 2021

Agribusiness – Holde Agri Invest raportează o creștere de 193% a veniturilor în primele șase luni din 2021; compania a încheiat semestrul cu o pierdere de 10,6 milioane lei – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -spot_img

Sumarizare automata

... Holde Agri Invest SA, o companie românească care exploatează terenuri agricole, raportează venituri de 14,9 milioane de lei în primul semestru din 2021, în creștere cu 193% față de aceeași perioadă a anului trecut..

Holde Agri Invest SA, o companie românească care exploatează terenuri agricole, raportează venituri de 14,9 milioane de lei în primul semestru din 2021, în creștere cu 193% față de aceeași perioadă a anului trecut. Compania a încheiat semestrul cu o pierdere de 10,6 milioane lei, față de 4,7 milioane lei, în perioada similară a anului trecut.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (financialintelligence.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Urmareste-ți competitia in social media!