4 C
București
sâmbătă, decembrie 4, 2021

Agribusiness – INTERVIU Omer Susli, Homelux: Vrem mai multe magazine în Bucureşti. Suntem foarte legaţi de piaţa rezidenţială, iar dacă aceea merge bine, şi nouă ne merge bine – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -spot_img

Sumarizare automata

... Până la finalul anului 2021, un magazin Homelux va fi deschis şi în complexul Fortuna Severin Shop Center, deţinut tot de Omer Susli, iar în 2022 alte două magazine sunt gata să se deschidă – la Râmnicu Vâlcea şi la Bucureşti... ♦ Până la finalul anului 2021, un magazin Homelux va fi deschis şi în complexul Fortuna Severin Shop Center, deţinut tot de Omer Susli, iar în 2022 alte două magazine sunt gata să se deschidă – la Râmnicu Vâlcea şi la Bucureşti..

♦ Până la finalul anului 2021, un magazin Homelux va fi deschis şi în complexul Fortuna Severin Shop Center, deţinut tot de Omer Susli, iar în 2022 alte două magazine sunt gata să se deschidă – la Râmnicu Vâlcea şi la Bucureşti.

Reţeaua de mobilă şi decoraţiuni Homelux s-a extins vineri cu un magazin nou la Ploieşti, al doilea din acest oraş, şi va mai deschide o unitate nouă până la finalul acestui an la Drobeta-Turnu Severin.

„Magazinul din Ploieşti are o suprafaţă de 1.000 de metri pătraţi, mai mică decât celălalt magazin din oraş, care are 10.000 de metri pătraţi. Este primul sub un format atât de mic. Investiţia a fost de circa 1 milion de euro cu tot cu stocul de marfă“, spune Omer Susli.

Homelux mai are un magazin în Focşani, cu o suprafaţă de 6.500 de metri pătraţi, şi încă unul pe DN1, în complexul comercial Value Center, de 1.500 de metri pătraţi. Până la finalul anului 2021, un magazin Homelux va fi deschis şi în complexul Fortuna Severin Shop Center, deţinut tot de Omer Susli, iar în 2022 alte două magazine sunt gata să se deschidă – la Râmnicu Vâlcea şi la Bucureşti.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Urmareste-ți competitia in social media!