1.7 C
București
luni, decembrie 6, 2021

Agribusiness – Italienii de la Erilon, care oferă soluţii pentru ferme, vor să intre pe piaţa din România şi se uită spre vestul ţării pentru a investi şi în producţia de biogaz. „Sunt numai 15 fabrici de biogaz în toată România, foarte puţine pentru suprafaţa agricolă şi potenţialul pe care îl are România“ – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -spot_img

Sumarizare automata

... Grupul italian Erilon, care oferă soluţii de ultimă oră care îmbunătăţesc bunăstarea vacilor de lapte, junincilor, bivolilor, cailor, porcilor şi păsărilor de curte, dar şi care îmbunătăţesc procesele de producţie, cu o experienţă de peste 25 de ani în industria de profil, vrea să intre pe piaţa românească, dar şi în ţările vecine, cum sunt Ungaria, Serbia sau Polonia..

Grupul italian Erilon, care oferă soluţii de ultimă oră care îmbunătăţesc bunăstarea vacilor de lapte, junincilor, bivolilor, cailor, porcilor şi păsărilor de curte, dar şi care îmbunătăţesc procesele de producţie, cu o experienţă de peste 25 de ani în industria de profil, vrea să intre pe piaţa românească, dar şi în ţările vecine, cum sunt Ungaria, Serbia sau Polonia.

„Aducem ceva nou pentru bunăstarea animalelor şi aducem energie alternativă, cum ar fi biogazul, pe care noi îl producem deja în Italia. Sunt multe de făcut aici, pentru că nu există o piaţă foarte mare în România. Din surse oficiale, sunt numai 15 fabrici de biogaz în toată România, foarte puţine pentru suprafaţa şi potenţialul pe care le are România“, au spus pentru ZF reprezentanţii firmei Erilon din Italia.

 

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Urmareste-ți competitia in social media!