4.4 C
București
vineri, decembrie 2, 2022

Agribusiness – Iulian Ciobanu – noul Director General Syngenta România – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Iulian Ciobanu este noul Director General Syngenta România, începând cu 1 septembrie.

Sergiu Staicu, Directorul General al Syngenta România în ultimii 5 ani preia rolul de Manager Strategie și Portofoliu Semințe pentru Europa, Africa și Orientul Mijlociu în cadrul Syngenta.

Syngenta Agro în România are începând cu 1 septembrie un nou Director General.

Iulian Ciobanu este noul Director General Syngenta România, începând cu 1 septembrie un nou Director General. Sergiu Staicu, Directorul General al Syngenta România în ultimii 5 ani preia rolul de Manager Strategie și Portofoliu Semințe pentru Europa, Africa și Orientul Mijlociu în cadrul Syngenta.

Syngenta Agro în România are începând cu 1 septembrie un nou Director General. Iulian Ciobanu, Director național de vânzări semințe Syngenta România și Republica Moldova, va prelua funcția de conducere a companiei pentru România și Republica Moldova.

Iulian Ciobanu are o experiență de peste 12 ani în agribusiness-ul din România, și este din septembrie 2014 parte din echipa Syngenta România și Republica Moldova. El este absolvent al Universității Spiru Haret, specializare Finanțe și Bănci.

Sergiu Staicu, care a ocupat această poziție în ultimii 5 ani, va prelua poziția de Manager Strategie și Portofoliu Semințe pentru Europa, Africa și Orientul Mijlociu în cadrul companiei.

“Vreau să le mulțumesc tuturor partenerilor noștri – fermieri, distribuitori, organizații din industrie, autorități și mass-media pentru colaborarea deosebită avută în toți acești ani și pentru tot ceea ce am realizat împreună. A fost o perioadă de dezvoltare accelerată a activității Syngenta în România, cu rezultate remarcabile. Cea mai mare împlinire este că am reușit să construim în această perioadă o echipă unită, pasionată, bine pregătită, și mereu #aproapedefermieri. Fără angajamentul și implicarea colegilor mei aceste realizări nu ar fi fost posibile. Mă înclin și vă mulțumesc tuturor! Desigur, din noul rol voi continua să fiu un susținător activ al agriculturii din România”, a declarat Sergiu Staicu.

“Sunt mândru și onorat să fiu parte a uneia dintre cele mai puternice echipe din agribusiness – echipa Syngenta România și Republica Moldova. Prioritățile mele sunt continuarea dezvoltării parteneriatelor cu fermierii și distribitorii noștri, și întărirea relațiilor cu organizațiile din industrie, autorități și mass-media pentru dezvoltarea sectorului agricol și a recunoașterii importanței acesteia. Vom continua să investim în dezvoltarea specialiștilor Syngenta, și vom continua să aducem în România și Republica Moldova cele mai noi și inovative produse și tehnologii pentru ca experiența cu Syngenta să fie îmbunătățită continuu”, a declarat Iulian Ciobanu, noul Director General al Syngenta România.

Syngenta, o companie globală de vârf în agribusiness-ul mondial

Syngenta este una dintre companiile globale de vârf din agricultură, formată din Syngenta Crop Protection și Syngenta Seeds. Conform prezentării Syngenta, ambiția brandului este de a ajuta la hrănirea în siguranță a populației globale, purtând în același timp de grijă planetei.

”Avem ca obiectiv îmbunătățirea calității, siguranței și sustenabilității agriculturii prin știință de vârf și soluții inovative de protecția culturilor. Tehnologiile noastre îi ajută pe milioanele de fermieri din lume să utilizeze mai rațional resursele agricole limitate. Syngenta Crop Protection și Syngenta Seeds sunt parte a Syngenta Group cu peste 49.000 de angajați, în mai mult de 100 de țări, care lucrează împreună pentru a transforma modul în care se face agricultură. Prin parteneriate, colaborare și The Good Growth Plan, ne-am angajat să accelerăm inovația pentru fermieri și natură, să depunem toate eforturile spre reducerea intensității de carbon în agricultură, să susținem operatorii care lucrează în agricultură să rămână în siguranță și sănătoși și să colaborăm, prin parteneriate, pentru a avea un impact pozitiv asupra agriculturii, naturii și societății”, mai arată oficialii Syngenta.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (agrointel.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!