5.4 C
București
marți, noiembrie 30, 2021

Agribusiness – Jean François Mace, CEO al Decathlon România: A trebuit să oprim producţia în fabricile noastre de mai multe ori, să amânăm şi chiar să anulăm mai multe comenzi. Decathlon are local o reţea de 28 de magazine fizice, o unitate online şi un depozit ce deserveşte mai multe ţări – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -spot_img

Sumarizare automata

... „Activitatea noastră de producţie în România (prin fabrici partenere – n.red.) este largă, iar domeniile sunt asamblarea de biciclete, producţia unor componente pentru biciclete (jante, cadru de oţel, cabluri, conectori electrici), producţia de încălţăminte de munte (hiking, trekking, alpinism, căţărat), cizme de cauciuc pentru vânătoare, veste de salvare (auto gonflabile), echipament sportiv (textil sintetic) personalizat, echipament textil termic (fotbal), structuri metalice – suporţi de bicicletă (pentru masină, de perete, rastel)... Începând cu 2005, grupul francez Decathlon colaborează cu mai mulţi producători industriali, fabricând astfel în România bunuri marcă proprie pentru drumeţii montane, trekking şi escaladă (încălţăminte), dar şi pentru ciclism (articole textile şi biciclete pentru adulţi şi copii), acestea fiind apoi vândute în întreaga Europă cu eticheta „Fabricat în România"..

♦ Mai mult, gigantul francez are parteneriate pe zona de producţie ♦ Fabricile din România nu sunt deţinute de Decathlon, dar produc exclusiv pentru companie, investiţiile fiind gândite pentru acest parteneriat.

Începând cu 2005, grupul francez Decathlon colaborează cu mai mulţi producători industriali, fabricând astfel în România bunuri marcă proprie pentru drumeţii montane, trekking şi escaladă (încălţăminte), dar şi pentru ciclism (articole textile şi biciclete pentru adulţi şi copii), acestea fiind apoi vândute în întreaga Europă cu eticheta „Fabricat în România”.

„Activitatea noastră de producţie în România (prin fabrici partenere – n.red.) este largă, iar domeniile sunt asamblarea de biciclete, producţia unor componente pentru biciclete (jante, cadru de oţel, cabluri, conectori electrici), producţia de încălţăminte de munte (hiking, trekking, alpinism, căţărat), cizme de cauciuc pentru vânătoare, veste de salvare (auto gonflabile), echipament sportiv (textil sintetic) personalizat, echipament textil termic (fotbal), structuri metalice – suporţi de bicicletă (pentru masină, de perete, rastel). Cea mai mare parte a activităţii noastre de producţie se concentrează pe biciclete, inclusiv biciclete electrice. Vom produce în acest an aproximativ 1 milion de biciclete“, spune Jean Francois Mace, CEO al Decathlon România.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Urmareste-ți competitia in social media!