26.8 C
București
miercuri, mai 25, 2022

Agribusiness – Maschio Gaspardo România estimează o cifră de afaceri de 70 de milioane de euro în 2022 – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -spot_img

Sumarizare automata

Maschio Gaspardo România, cel mai mare producător de utilaje agricole din țara noastră, estimează o cifră de afaceri de 70 de milioane de euro în 2022, datorită dezvoltării capacității de producție.

Este informația făcută publică de Mirco Maschio, președintele Grupului Maschio Gaspardo, în cadrul discuțiilor avute joi, 28 aprilie, la fabrica de la Chișineu-Criș, județul Arad, cu Excelența Sa Alfredo Durante Mangoni, Ambasadorul Italiei în România.

Am avut posibilitatea să arătăm oaspeților investițiile făcute în România începând din 2003, în urma cărora s-a dezvoltat o fabrică cu peste 400 de angajați, cu o cifră de afaceri prevăzută pentru anul în curs de 70 de milioane de euro...

Maschio Gaspardo România, cel mai mare producător de utilaje agricole din țara noastră, estimează o cifră de afaceri de 70 de milioane de euro în 2022, datorită dezvoltării capacității de producție.

Este informația făcută publică de Mirco Maschio, președintele Grupului Maschio Gaspardo, în cadrul discuțiilor avute joi, 28 aprilie, la fabrica de la Chișineu-Criș, județul Arad, cu Excelența Sa Alfredo Durante Mangoni, Ambasadorul Italiei în România.

Excelența Sa Alfredo Durante Mangoni, Ambasadorul Italiei în România, alături de Mirco Maschio, președintele Grupului Maschio Gaspardo

Vizita ambasadorului Italiei la fabrica de la Chișineu Criș

Potrivit unui comunicat transmis de companie, Excelența Sa Alfredo Durante Mangoni, Ambasadorul Italiei în România, a vizitat fabrica Maschio Gaspardo de la Chișineu-Criș, însoțit de Roberto Sperandio, consulul onorific al Italiei la Arad, Florin Flavius Chereji, primarul orașului Chișineu-Criș și Zoltan Biro, viceprimarul orașului, delegația fiind întâmpinată de Mirco Maschio, președintele Grupului Maschio Gaspardo.

Președintele Grupului, Mirco Maschio, a prezentat oaspeților fabrica de la Chișineu-Criș, cifrele de vânzări și structura Maschio Gaspardo România.

”Este o onoare pentru Maschio Gaspardo să primim la Chișineu-Criș vizita Excelenţei Sale Alfredo Durante Mangoni, Ambasadorul Italiei în România. Am avut posibilitatea să arătăm oaspeților investițiile făcute în România începând din 2003, în urma cărora s-a dezvoltat o fabrică cu peste 400 de angajați, cu o cifră de afaceri prevăzută pentru anul în curs de 70 de milioane de euro. Este o fabrică dedicată producției de utilaje agricole, de pregătire a terenului, pluguri, discuri, cultivatoare, scarificatoare, mașini pentru tăiat și recoltat fân și prese de balotat. Avem un spațiu de producție de 26.000 de metri pătrați, în care s-au făcut investiții ce țin de robotizare, care au dus la un nivel calitativ foarte ridicat”, a declarat Mirco Maschio, președintele Grupului Maschio Gaspardo.

Vizita Ambasadorului Italiei în România, Durante Mangoni, la fabrica Maschio Gaspardo de la Chișineu-Criș

Maschio Gaspardo România și-a sporit capacitatea de producție cu 20%, în urma unei investiții finalizate în 2021, care a mărit suprafața fabricii cu peste 5.000 mp și a permis dotări cu tehnologii de ultimă oră. Această creștere va permite ca producția să se ridice la 5.000 de echipamente pe an, cu precădere mașini pentru prelucrarea minimală a solului, pluguri și prese pentru baloți rotunzi.

Ambasadorul Alfredo Durante Mangoni consideră că Maschio Gaspardo este o societate care s-a adaptat foarte bine realității din România și este aproape de cerințele pieței.

”Maschio Gaspardo este o societate care a dat dovadă că poate să coaguleze într-un mod omogen componenta tehnologică cu componenta umană. Este o firmă care este aproape de cerințele pieței, care ne face să fim foarte mândri de ceea ce a realizat”, a declarat Excelența Sa.

Roberto Sperandio, consulul onorific al Italiei la Arad, a afirmat că Mirco Maschio, președintele Grupului Maschio Gaspardo, reprezintă o emblemă pentru comunitățile italiană și română.

”Suntem foarte mândri de investițiile făcute și locurile de muncă create la Chișineu-Criș de un investitor italian. O asemenea întreprindere este o întreprindere de vis, având în vedere utilajele implicate în producție. Un astfel de investitor este o emblemă pentru comunitățile italiană și română, pe care le sprijină din punct de vedere social și cultural. Abia așteptăm să avem noi investiții, pentru a fi alături de el”, a arătat Roberto Sperandio.

Vizita Ambasadorului Italiei în România, Durante Mangoni, la fabrica Maschio Gaspardo

Mirco Maschio a făcut referire și la relația Grupului cu comunitatea italiană din România.

”Maschio Gaspardo are o relație foarte strânsă cu comunitatea italiană din România, Ambasada Italiei la București, Consulatul Onorific al Italiei la Arad, s-a implicat pentru promovarea culturii italiene și a colaborării dintre Italia și România”, a precizat președintele Grupului Maschio Gaspardo.

Vizita Ambasadorului Italiei în România, Durante Mangoni, la fabrica Maschio Gaspardo de la Chișineu-Criș, poză de grup

Grupul Maschio Gaspardo este un jucător mondial în producția de echipamente de cultivare, însămânțare, fertilizare, tratare a culturilor, întreținere ecologică și echipamente pentru fân. Fondat în Campodarsego (PD) în 1964 de frații Egidio și Giorgio Maschio, Grupul Maschio Gaspardo are 2000 de angajați în întreaga lume în 8 unități de producție, (dintre care 3 în străinătate – China, India și România) și în 13 filiale comerciale (Italia, Franța, Spania, Germania, Polonia, Ucraina, Turcia, Rusia, America de Nord, Africa de Sud, China, India și România). Maschio Holding este acționarul majoritar, împreună cu Friulia Finanziaria FVG și Veneto Sviluppo S.p.A.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (agrointel.ro).

Accesați aici articolul integral !

spot_img

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!