1.7 C
București
luni, decembrie 6, 2021

Agribusiness – Omer Susli, Homelux: Ne dorim să ajungem şi la Cluj-Napoca, Timişoara, Iaşi, dar nu am găsit spaţiile potrivite – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -spot_img

Sumarizare automata

... Până la finalul anului 2021, un magazin Homelux va fi deschis şi în complexul Fortuna Severin Shop Center, deţinut tot de Omer Susli, iar în 2022 alte două ma gazine sunt gata să se des chidă - la Râmnicu Vâlcea şi la Bucureşti... Reţeaua de mobilă şi decoraţiuni Homelux s-a extins vineri cu un magazin nou la Plo ieşti, al doilea din acest oraş, şi va mai deschide o uni tate nouă până la finalul acestui an la Drobeta-Turnu Severin..

Reţeaua de mobilă şi decoraţiuni Homelux s-a extins vineri cu un magazin nou la Plo­ieşti, al doilea din acest oraş, şi va mai deschide o uni­tate nouă până la finalul acestui an la Drobeta-Turnu Severin.

Homelux mai are un magazin în Focşani, cu o supra­fa­ţă de 6.500 de metri pătraţi, şi încă unul pe DN1, în comple­xul comercial Value Center, de 1.500 de metri pătraţi. Până la finalul anului 2021, un magazin Homelux va fi deschis şi în complexul Fortuna Severin Shop Center, deţinut tot de Omer Susli, iar în 2022 alte două ma­gazine sunt gata să se des­chidă – la Râmnicu Vâlcea şi la Bucureşti.

În reţeaua Homelux se vinde tot ce este nece­sar în interiorul unei case, de la ve­se­lă şi electrocasnice la mo­­bilier, lenjerii de pat sau deco­ra­ţiuni interioare. La mo­men­tul deschi­derii pri­mului ma­gazin Home­lux, în 2018, Omer Susli spunea că planul este să ajungă la 20 de unităţi în decurs de cinci ani.

„În funcţie de evoluţia pande­miei, vom vedea ce mai des­chidem anul viitor, vrem mai multe magazine în Bu­cu­reşti. Ne dorim foarte mult să ajungem şi la Cluj-Napo­ca, Timişoara, Iaşi, dar nu am reuşit să găsim spaţiile potrivite“, spune Omer Susli.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Urmareste-ți competitia in social media!