1.7 C
București
luni, decembrie 6, 2021

Agribusiness – Preţul grâului atinge cel mai ridicat nivel din 2012, intensificând temerile privind inflaţia alimentară – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: General

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -spot_img

Sumarizare automata

... Preţul grâului a depăşit 8 dolari pe bushel în Chicago pentru prima dată în aproape nouă ani, în condiţiile în care importatorii îşi cresc achiziţiile pe fondul condiţiilor meteo neprielnice şi avansului puternic al preţurilor îngrăşămintelor ce riscă să afecteze recoltele de anul viitor.

Preţul grâului a depăşit 8 dolari pe bushel în Chicago pentru prima dată în aproape nouă ani, în condiţiile în care importatorii îşi cresc achiziţiile pe fondul condiţiilor meteo neprielnice şi avansului puternic al preţurilor îngrăşămintelor ce riscă să afecteze recoltele de anul viitor, notează Bloomberg.
 

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Urmareste-ți competitia in social media!