3.1 C
București
miercuri, decembrie 8, 2021

Agribusiness – Reşiţa atrage o investiţie de 5 milioane de euro din partea unei companii germane, EMZ Nabburg. Companiile germane numără în total peste 250.000 de angajaţi în România – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: General

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -spot_img

Sumarizare automata

... În acelaşi timp înseamnă încă un partener de afaceri local important, care pe viitor doreşte să colaboreze îndeaproape şi cu Centrul Universitar UBB din Reşiţa... Compania germană EMZ, cu sediul în Nabburg, Bavaria, a decis să înfiinţeze o nouă unitate de producţie în Reşiţa în urma unei investiţii de 5 mil... Viitoarea fabrică va realiza într-o primă fază între 50 şi 100 de noi locuri de muncă pentru a creşte ulterior spre 500 de locuri de muncă..

Companiile germane numără în total peste 250.000 de angajaţi în România.

Compania germană EMZ, cu sediul în Nabburg, Bavaria, a decis să înfiinţeze o nouă unitate de producţie în Reşiţa în urma unei investiţii de 5 mil. euro.

Viitoarea fabrică va realiza într-o primă fază între 50 şi 100 de noi locuri de muncă pentru a creşte ulterior spre 500 de locuri de muncă. În acelaşi timp înseamnă încă un partener de afaceri local important, care pe viitor doreşte să colaboreze îndeaproape şi cu Centrul Universitar UBB din Reşiţa. Producţia urmează să înceapă în toamna anului 2022.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Urmareste-ți competitia in social media!