-4.1 C
București
luni, ianuarie 24, 2022

Agribusiness – Tranzacție – Scandia Food România cumpără producătorul de mezeluri Agra’s – Sinteza

3 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -spot_img

Sumarizare automata

Producătorul pateurilor și conservelor de carne Bucegi și Scandia Sibiu, Scandia Food, preia Agra’s Alba Iulia, companie specializată în procesarea cărnii și producția de preparate pe bază din carne. Preluarea Agra’s de către Scandia Food aduce o extindere a portofoliului de produse, ca și a capacităților de producție și procesare a cărnii la nivel de grup... Compania Agra’s procesează lunar aproximativ 200 de tone de carne, în fabrica din localitatea Oarda, județul Alba, iar produsele sunt comercializate atât prin rețeaua proprie de magazine, cât și în afara acestora, în diferite zone ale țării, dar și la export, în țări precum Italia și Cipru. Totodată, această tranzacție susține strategia companiei de migrare din zona de producător de conserve către o companie de food”, spune Andrei Ursulescu, Director General și Administrator Scandia Food.

Producătorul pateurilor și conservelor de carne Bucegi și Scandia Sibiu, Scandia Food, preia Agra’s Alba Iulia, companie specializată în procesarea cărnii și producția de preparate pe bază din carne.

Preluarea Agra’s de către Scandia Food aduce o extindere a portofoliului de produse, ca și a capacităților de producție și procesare a cărnii la nivel de grup, extinzând astfel capabilitățile în categoria de mezeluri.

Compania Agra’s procesează lunar aproximativ 200 de tone de carne, în fabrica din localitatea Oarda, județul Alba, iar produsele sunt comercializate atât prin rețeaua proprie de magazine, cât și în afara acestora, în diferite zone ale țării, dar și la export, în țări precum Italia și Cipru.

”Această achiziție ne permite să ne ducem mai departe strategia de dezvoltare prin achiziția unor jucători cu notorietate din sectorul alimentar, pentru atragerea de noi volume și de a beneficia de sinergii care derivă din acestea. Totodată, această tranzacție susține strategia companiei de migrare din zona de producător de conserve către o companie de food”, spune Andrei Ursulescu, Director General și Administrator Scandia Food.

Compania Agra’s deține în acest moment o fabrică în localitatea Oarda, județul Alba, precum și 9 magazine proprii. Fabrica are o capacitate de producție de 4500 de tone anual și aproximativ 300 de angajați.

„Proiectul a fost o dorință comună care a avut la bază sinergiile existente, experiența și profesionalismul ambelor echipe care vor ajuta la valorizarea oportunităților existente și contribui totodată la dezvoltarea producției și portofoliului de mezeluri”, au declarat Dan Sărmășan și Ligia Sanda Stîncel, fondatorii Agra’s.

Scandia Food va fi implicată în deciziile și procesul de management al companiei alături de echipa de management existentă în cadrul companiei Agra’s, asigurând astfel partenerii de garantarea standardelor de calitate de cel mai înalt prestigiu, așa cum a fost și până acum.

Scandia Food, cu peste 1.000 de angajați, deține mărcile Scandia Sibiu, Bucegi, Sadu, Lotka, Năvodul Plin, Tapas, Rotina, Roua, Sunset Nuts,Yummy Snacks. În acest an, Scandia și-a materializat ambițiile de creștere intrând în piața produselor congelate, extinzându-și astfel know-how-ul în producția și distribuția de produse congelate sub brandurile Scandia Sibiu, Sibiu și Roua.

Agra’s are circa 80 de produse individuale. În 2010, compania a intrat pe piața de retail prin lansarea rețelei de magazine proprii Agra’s.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.profit.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Urmareste-ți competitia in social media!