3.9 C
București
marți, decembrie 7, 2021

Agribusiness – Tranzacţie. Verdino, un start-up cofondat de Raul Ciurtin, a atras un fond de investiţii în acţionariat pentru dezvoltare internaţională. Compania care produce alimente „verzi“ a primit o infuzie de peste 4 mil. euro de la mai mulţi investitori – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -spot_img

Sumarizare automata

... „Suntem încrezători că unindu-ne forţele putem duce Verdino la următorul nivel, şi anume, prezenţa globală“, spune Raul Ciurtin, cofondator al Verdino... Producătorul de alimente pe bază de proteine de mazăre Verdino, cofondat de Raul Ciurtin, atrage 4 mil... Compania Verdino a început producţia de alimente pe bază de proteine de mazăre la finalul anului 2018..

Producătorul de alimente pe bază de proteine de mazăre Verdino, cofondat de Raul Ciurtin, atrage 4 mil. euro de la investitori pentru internaţionalizare, spun sursele ZF. Un nou fond de investiţii pe plan local, BlackPeak Capital, pariază cea mai mare parte a sumei, adaugă sursele.

„Suntem încrezători că unindu-ne forţele putem duce Verdino la următorul nivel, şi anume, prezenţa globală“, spune Raul Ciurtin, cofondator al Verdino. El este totodată unul dintre cei mai importanţi antreprenori din industria alimentară.

Compania Verdino a început producţia de alimente pe bază de proteine de mazăre la finalul anului 2018. În 2020 afacerile au ajuns la 10,5 mil. lei (2 mil. euro), plus 27%.

Cu banii atraşi, producătorul vizează creşterea vânzărilor la peste 100 de milioane de euro în următorii cinci ani.

„Deşi considerate o nişă, produsele plant-based au avut o dezvoltare extraordinară în ultimii ani şi devin o categorie din ce în ce mai importantă în industria alimentară. Credem cu tărie în creşterea continuă a acestui segment, Verdino având potenţialul de a deveni lider de piaţă în Europa“, spune Niklas Pichler, managing partner BlackPeak.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Urmareste-ți competitia in social media!