1.7 C
București
luni, decembrie 6, 2021

Agribusiness – Urmează un Crăciun sărac: Criza containerelor aruncă în aer costul de transport al mărfurilor. Preţul unui singur transport a crescut de şase ori VIDEO – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -spot_img

Sumarizare automata

... Cine nu-şi comandă în iulie produse pentru Crăciun, nu mai prinde Crăciunul”, a declarat Rareş Măcinică, Mayanna Consulting, specialist în logistică, în cadrul emisiunii de business ZF Live... Criza sanitară globală provoacă blocaje ale navelor de transport, întârzieri ale livrărilor, penurii de mărfuri şi în final o creştere puternică a preţurilor percepute pentru transport..

Criza sanitară globală provoacă blocaje ale navelor de transport, întârzieri ale livrărilor, penurii de mărfuri şi în final o creştere puternică a preţurilor percepute pentru transport. Specialiştii sunt de părere că această criză se va resimţi inclusiv în casele românilor odată cu venirea Crăciunului.

„Înainte, costul pentru transportarea unui container era 2.000 de dolari. Acum variază foarte mult şi ajunge şi la 12.000 de dolari. Nu ai siguranţa că ai un spaţiu în care poţi să-l încarci, trebuie să aştepti foarte mult. Cine nu-şi comandă în  iulie produse pentru Crăciun, nu mai prinde Crăciunul”,  a declarat Rareş Măcinică, Mayanna Consulting, specialist în logistică, în cadrul emisiunii de business ZF Live.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Urmareste-ți competitia in social media!