4 C
București
sâmbătă, decembrie 4, 2021

Agribusiness – Ursus Breweries, principalul producător de bere din România, l-a recrutat pe Duncan Crow pentru funcţia de vicepreşedinte tehnic. El va superviza fabricile din Buzău, Braşov şi Timişoara, precum şi activităţile de producţie ale companiei – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -spot_img

Sumarizare automata

... Ursus Breweries, cel mai mare producător de bere din România, companie controlată de grupul japonez Asahi, anunţă numirea lui Duncan Crow în funcţia de vicepreşedinte tehnic, poziţie din care va superviza cele trei fabrici de bere din Buzău, Braşov şi Timişoara, precum şi activităţile operaţionale de producţie ale companiei... Înainte de a se alătura Ursus Breweries, Duncan Crow a deţinut rolul de director supply chain pentru Lao Brewery Company (LAO P.D.R.), unde a fost responsabil de producţia şi distribuţia unui volum de 6 milioane de hectolitri de bere.

Ursus Breweries, cel mai mare producător de bere din România, companie controlată de grupul japonez Asahi, anunţă numirea lui Duncan Crow în funcţia de vicepreşedinte tehnic, poziţie din care va superviza cele trei fabrici de bere din Buzău, Braşov şi Timişoara, precum şi activităţile operaţionale de producţie ale companiei. 

Înainte de a se alătura Ursus Breweries, Duncan Crow a deţinut rolul de director supply chain pentru Lao Brewery Company (LAO P.D.R.), unde a fost responsabil de producţia şi distribuţia unui volum de 6 milioane de hectolitri de bere, bău­turi carbogazoase şi apă îmbuteliată.

 

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Urmareste-ți competitia in social media!