1.7 C
București
luni, decembrie 6, 2021

Agribusiness – Viitorul este aproape: Joburile în agricultură vor deveni o poveste. Roboţii sunt aici VIDEO – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -spot_img

Sumarizare automata

... Ideea de bază este această schimbare de paradigmă – nu trebuie să vezi robotul ca pe un utilaj, ci exact ca pe o forţă de muncă umană” a spus Sorin Dan, CEO Oviso Robotics... Cu toate acestea, dezvoltatorii au anunţat că deocamdată, înlocuirea agricultorilor cu roboţi nu vizează ţara noastră, ci mai degrabă este un proiect destinat ţărilor din vestul Europei... O companie românească lucrează deja la dezvoltarea unor astfel de soluţii tehnologizate, care ar putea schimba domeniul agro aşa cum îl ştim..

Roboţii agricultori sunt din ce în ce mai aproape să devină realitate. O companie românească lucrează deja la dezvoltarea unor astfel de soluţii tehnologizate, care ar putea schimba domeniul agro aşa cum îl ştim. Cu toate acestea, dezvoltatorii au anunţat că deocamdată, înlocuirea agricultorilor cu roboţi nu vizează ţara noastră, ci mai degrabă este un proiect destinat ţărilor din vestul Europei.

„Lucrăm la aplicaţii care să culeagă roşii, castraveţi sau ardei. Roboţi care să înlocuiască muncitorii din agricultură, probabil nu pentru România, dar pentru statele din vest. Ideea de bază este această schimbare de paradigmă – nu trebuie să vezi robotul ca pe un utilaj, ci exact ca pe o forţă de muncă umană” a spus Sorin Dan, CEO Oviso Robotics, la ZF Live.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Urmareste-ți competitia in social media!