4 C
București
sâmbătă, decembrie 4, 2021

Agribusiness – ZF Agribusiness 2021. Claudiu Necşulescu, Jidvei: Ar trebui să existe acorduri pe filiere care să dea predictabilitate atât producătorilor, cât şi celor care trimit produsele la raft. Sectorul vitivinicol beneficiază de un acord interprofesional şi de la an la an se simt beneficiile acestui acord – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -spot_img

Sumarizare automata

... Pe filiere lăr gite, pornind de la cultura mare până la pre lucrarea cărnii, aici ar tre bui să existe acele acor duri care să dea predicta bili tate atât pro ducătorului de ce reale... lei anul trecut, cre de că antre prenorii din pia ţa locală ar trebui să dis cute la nivel local despre o for mă de aso cie re, acor duri care să le ofe re pre dic ta bilitate atât produ că to rilor... „O temă de discuţie ar fi acele acorduri interprofesionale pe care cred că le putem face la nivel local, deşi nu le putem face la nivel naţional pentru că sunt sectoare care nu sunt pregătite să le încheie..

Claudiu Necşulescu, preşe­din­tele grupului Jidvei, unul dintre cei mai mari producători de vinuri de pe plan local, cu afaceri de circa 150 mil. lei anul trecut, cre­de că antre­prenorii din pia­ţa locală ar trebui să dis­cute la nivel local despre o for­mă de aso­cie­re, acor­duri care să le ofe­re pre­dic­ta­bilitate atât produ­că­to­rilor, cât şi ce­lor care tri­mit pro­du­sele la raft.

„O temă de discuţie ar fi acele acorduri interprofesionale pe care cred că le putem face la nivel local, deşi nu le putem face la nivel naţional pentru că sunt sectoare care nu sunt pregătite să le încheie. Pe filiere lăr­gite, pornind de la cultura mare până la pre­lucrarea cărnii, aici ar tre­bui să existe acele acor­duri care să dea predicta­bili­tate atât pro­ducătorului de ce­reale, cât şi celui care trimite produ­se­le pe raftul ma­ga­zi­nelor sau spre con­sum. Secto­rul vi­ti­vi­nicol benefi­cia­ză de un acord inter­pro­fe­sional şi de la an la an se simt be­neficiile aces­tui acord“, a declarat Claudiu Necşu­les­cu în cadrul conferinţei ZF Agri­busi­ness 2021. Anul producţiilor istorice.

 

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Urmareste-ți competitia in social media!