5.4 C
București
marți, noiembrie 30, 2021

Agribusiness – ZF Deschiderea de astăzi. Mircea Varga, membru CA al Teilor Holding, despre emisiunea de obligaţiuni de 45 milioane de lei: Oferta se va adresa atât investitorilor de retail, cât şi celor instituţionali – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -spot_img

Sumarizare automata

... Teilor Holding, grup de com panii care include lanţul de magazine de bijuterii de lux Teilor, Teilor Invest Exchange şi compania de intermediere financiară Invest Intermed GF IFN, va derula un plasament privat de obligaţiuni în a doua jumătate a lunii noiembrie, iar dobânda şi valoarea finanţării vor depinde de condiţiile de piaţă, a spus Mircea Varga, membru al consiliului de administraţie, în timpul emisiunii ZF Deschiderea de Astăzi... Inclusiv dobânda este o chestiune deschisă în discuţia cu intermediarul pentru că, în funcţie de condiţiile de piaţă din momentul lansării, vom stabili toate aceste elemente.

Puţin peste jumătate din fonduri vor fi utilizate în activitatea de bijuterii, 18% către creditare şi 27% către schimb valutar şi transfer bancar Grupul de companii estimează o cifră de afaceri de 282 mil. lei în 2021, comparativ cu 192 mil. lei în 2020.

Teilor Holding, grup de com­panii care include lanţul de magazine de bijuterii de lux Teilor, Teilor Invest Exchange şi compania de intermediere financiară Invest Intermed GF IFN, va derula un plasament privat de obligaţiuni în a doua jumătate a lunii noiembrie, iar dobânda şi valoarea finanţării vor depinde de condiţiile de piaţă, a spus Mircea Varga, membru al consiliului de administraţie, în timpul emisiunii ZF Deschiderea de Astăzi.

„Suma pe care intenţionăm să o atragem este de 45 de milioane de lei, însă am lăsat deschisă opţiunea de a merge mai sus în funcţie de condiţiile de piaţă, plafonând acest total la 65 de milioane de lei. Maturitatea va fi de cinci ani şi probabil vom avea două plasamente, unul în lei şi unul în valută, în ideea de a încerca să răspundem tuturor cerinţelor din piaţă. Inclusiv dobânda este o chestiune deschisă în discuţia cu intermediarul pentru că, în funcţie de condiţiile de piaţă din momentul lansării, vom stabili toate aceste elemente, astfel încât să atragem o arie cât mai vastă de investitori“, afirmă Mircea Varga.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Urmareste-ți competitia in social media!