1.7 C
București
luni, decembrie 6, 2021

Agribusiness – ZF Live. Gabriel Teodorescu, fondator şi CEO, Deziclean: Suntem prima generaţie care dezvoltă servicii private de curăţenie în România. Businessul nostru creşte exponenţial – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -spot_img

Sumarizare automata

... Piaţa locală nu are o tradiţie în domeniul serviciilor private de curăţenie, însă acest segment începe să se dezvolte, odată cu apariţia firmelor care îşi aleg acest obiect de activitate... ♦ Deziclean are o cotă de piaţă de 7-8% din totalul serviciilor de curăţenie din România, potrivit antreprenorului, iar partenerii cer extinderea la nivel naţional... De-a lungul timpului, compania a făcut investiţii în tehnologie, în softuri care au fost dezvoltate alături de companii româneşti cu scopul de a optimiza agenţii de curăţenie... Avem pentru francizaţi un manual de vânzări şi un manual operaţional“, a spus Gabriel Teodorescu, fondatorul şi CEO-ul Deziclean, la emisiunea online de business ZF Live..

♦ Deziclean are o cotă de piaţă de 7-8% din totalul serviciilor de curăţenie din România, potrivit antreprenorului, iar partenerii cer extinderea la nivel naţional.

Piaţa locală nu are o tradiţie în domeniul serviciilor private de curăţenie, însă acest segment începe să se dezvolte, odată cu apariţia firmelor care îşi aleg acest obiect de activitate. Deziclean este un astfel de exemplu.

„Suntem prima generaţie care dezvoltă astfel de servicii, iar planurile noastre operaţionale provin din experienţa acumulată cu bene­ficiarii. Venim cu o schemă propusă pentru orice tip de locaţie. Avem pentru francizaţi un manual de vânzări şi un manual operaţional“, a spus Gabriel Teodorescu, fondatorul şi CEO-ul Deziclean, la emisiunea online de business ZF Live.

De-a lungul timpului, compania a făcut investiţii în tehnologie, în softuri care au fost dezvoltate alături de companii româneşti cu scopul de a optimiza agenţii de curăţenie.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Urmareste-ți competitia in social media!