-3.3 C
București
joi, februarie 9, 2023

Analize și Trenduri – Apare o nouă fabrică în România! Anunțul venit chiar acum. Investiția depășește 20 milioane de euro – Sinteza

3 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Producătorul uşilor şi ferestrelor QFort, Casa Noastră, investeşte peste 20 milioane euro într-o nouă fabrică lângă Craiova, în judeţul Dolj.

„Casa Noastră, producătorul uşilor şi ferestrelor QFort şi unul dintre cei mai mari producători de soluţii de tâmplărie termoizolantă din Europa Centrală şi de Est, investeşte peste 20 milioane euro într-o nouă fabrică lângă Craiova...

Noua unitate de producţie face parte dintr-un plan de investiţii mai amplu, ce vizează extinderea activităţii pe segmentul profilelor din aluminiu, valoarea totală a investiţiei depăşind 20 milioane de euro.

Producătorul uşilor şi ferestrelor QFort, Casa Noastră, investeşte peste 20 milioane euro într-o nouă fabrică lângă Craiova, în judeţul Dolj. În noua unitate de producţie vor lucra peste 200 de angajaţi. Compania obţine un ajutor de stat de peste 9 milioane euro.

Producătorul deschide o nouă fabrică la Craiova

„Casa Noastră, producătorul uşilor şi ferestrelor QFort şi unul dintre cei mai mari producători de soluţii de tâmplărie termoizolantă din Europa Centrală şi de Est, investeşte peste 20 milioane euro într-o nouă fabrică lângă Craiova, în judeţul Dolj. Noua unitate de producţie face parte dintr-un plan de investiţii mai amplu, ce vizează extinderea activităţii pe segmentul profilelor din aluminiu, valoarea totală a investiţiei depăşind 20 milioane de euro.

Pentru acest proiect, Casa Noastră a apelat la un ajutor de stat destinat investiţiilor, reglementat de HG 807/2014, în valoare de peste 9 milioane euro, gestionat cu succes de echipa REI, grup de companii specializat în atragerea de finanţări nerambursabile, aflat în topul celor mai mari companii de consultanţă de profil din România”, anunţă REI.

Acordul de finanţare pentru ajutorul de stat a fost obţinut de Casa Noastră – QFort la începutul anului 2020, iar în ultimii doi ani s-au realizat investiţiile în dezvoltarea halei şi achiziţia echipamentelor, fabrica urmând să îşi înceapă activitatea completă în cursul anului viitor, după ce în acest an producţia s-a realizat doar parţial.

Vor fi generate 200 de noi locuri de muncă

Situată în localitatea Pieleşti din judeţul Dolj, la 6 km de Municipiul Craiova, noua unitate de producţie, specializată în fabricarea de tâmplărie din aluminiu, va genera peste 200 de noi locuri de muncă.

„Suntem bucuroşi că am reuşit să realizăm această investiţie şi să ne atingem obiectivul de a livra pe piaţă o gamă de produse complementară, prin producţia de profile din aluminiu la nivel local, pentru care am observat o cerere tot mai mare în ultimii ani. Investiţia, realizată şi cu aportul unui ajutor de stat de circa 45% din valoarea totală a proiectului, ne va ajuta să ne poziţionăm mult mai bine oferta de produse atât pe plan local, cât şi la export, acolo unde suntem prezenţi cu o parte importantă din producţia noastră, pe pieţe precum Italia, Franţa, Austria, Germania, Elveţia, Olanda, Belgia sau Spania”, a declarat Ştefan Cherciu, proprietarul Casa Noastră – QFort.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.capital.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!