27.2 C
București
miercuri, iulie 6, 2022

Analize și Trenduri – BestJobs: Şapte angajaţi din zece pun împlinirea profesională pe primul loc – Sinteza

3 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -spot_img

Sumarizare automata

Aproape 70% dintre participanții la un sondaj realizat de platforma de recrutare BestJobs au spus că simt că trăiesc mai intens atunci când sunt împliniți la job și în activitatea profesională, mai presus chiar de petrecerea timpului cu cei dragi (48%)...

Potrivit sondajului BestJobs, pe lângă împlinirea financiară, nivelul de satisfacție a angajaților la locul de muncă este influențat în foarte mare măsură de sentimentul că munca lor contează (41%), dar și de posibilitatea de dezvoltare profesională (18%).

De asemenea, 61% dintre respondenți simt cea mai mare satisfacție atunci când primesc aprecieri pentru munca pe care o fac, 55% atunci când fac lucrurile cu pasiune și simt că fac ceea ce le place, dar și în momentele în care învață și se dezvoltă (39%).

Aproape 70% dintre participanţii la un sondaj realizat de platforma de recrutare BestJobs au spus că simt că trăiesc mai intens atunci când sunt împliniţi la job şi în activitatea profesională, mai presus chiar de petrecerea timpului cu cei dragi (48%). În acest context, conform unui comunicat citat de Agerpres, BestJobs lansează un manifest prin care îi îndeamnă pe oameni să nu se oprească niciodată din a căuta jobul care le aduce satisfacţie şi pe care să îl trăiască cu pasiune.

Potrivit sondajului BestJobs, pe lângă împlinirea financiară, nivelul de satisfacţie a angajaţilor la locul de muncă este influenţat în foarte mare măsură de sentimentul că munca lor contează (41%), dar şi de posibilitatea de dezvoltare profesională (18%).

De asemenea, 61% dintre respondenţi simt cea mai mare satisfacţie atunci când primesc aprecieri pentru munca pe care o fac, 55% atunci când fac lucrurile cu pasiune şi simt că fac ceea ce le place, dar şi în momentele în care învaţă şi se dezvoltă (39%). Încrederea în propriile competenţe (37%), autonomia şi puterea de decizie (32%), dar şi impactul pe care munca îl are în societate (25%) completează lista motivelor care influenţează nivelul de satisfacţie.

Atunci când activitatea profesională nu le aduce satisfacţie, o treime încearcă să discute cu colegii sau cu superiorii în încercarea de a schimba ceva, în timp ce alţi 30% încep să caute un alt job, iar 27% preferă să se concentreze mai mult pe aspectele pozitive din viaţa personală, mai arată sondajul BestJobs.

„Activăm într-un domeniu care schimbă vieţi. Întrucât ne petrecem cea mai mare parte dintr-o zi în cadrul activităţii profesionale, fiecare dintre noi a realizat, în special în perioada pandemiei, cât de important este să te bucuri cu adevărat de jobul tău, să-l trăieşti cu pasiune. Astfel, găsirea locului de muncă potrivit nu este doar un curent, ci este esenţială pentru o viaţă împlinită, mai ales că, în acest moment, opţiunile sunt mai numeroase şi mai diverse ca oricând. Volumul actual al ofertelor de muncă este cu peste 50% mai mare faţă de anul trecut, păstrând un ritm de creştere constant de la o lună la alta”, a declarat Ana Vişian, marketing manager BestJobs.

Printr-un manifest dedicat găsirii jobului potrivit, BestJobs îi provoacă pe oameni să reflecteze la ce înseamnă a trăi cu adevărat, a fi implicaţi, a nu se opri niciodată din căutat. „Prin această nouă campanie BestJobs, încurajăm oamenii să-şi trăiască jobul cu pasiune, să nu se oprească niciodată din a căuta ce e mai bine pentru ei, atât la job, cât şi în viaţa personală. Noi le stăm mereu alături, în căutarea jobului perfect şi sprijinim angajatorii pe tot parcursul procesului de recrutare”, a spus Ana Vişian.

Sondajul a fost efectuat în perioada 25 aprilie – 13 mai pe un eşantion de 837 de utilizatori de internet din România.

(Copyright foto: 123RF Stock Photo)

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.ceccarbusinessmagazine.ro).

Accesați aici articolul integral !

spot_img

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!