0.4 C
București
sâmbătă, ianuarie 28, 2023

Analize și Trenduri – Casa Pariurilor – top live pariuri (P) – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Casa pariurilor vine cu o experiență de peste 30 de ani în domeniul jocurilor de noroc, prima agenție a acestui operator fiind deschisă în 1990 în Croația.

În prezent, Casa Pariurilor deține nu mai puțin de 750 de agenții stradale în toată țara.

Începând cu anul 2015, Casa Pariurilor a intrat pe piața jocurilor de noroc online din România.

Dacă până acum ceva timp era necesar să te deplasezi până la cea mai apropiată agenţie de pariuri din zonă pentru a-ți plasa biletul preferat, în prezent poți face acest lucru direct din mașină sau în timp ce ești cu prietenii la terasă, dacă ai la îndemână un dispozitiv cu o conexiune la internet.

Casa Pariurilor este una dintre cele mai apreciate case de pariuri din România. Există puține case de pariuri care se bucură de notorietate, atât în mediul online, cât și în mediul offline. Deși mulți pariori ar crede că acest operator de jocuri de noroc este originar din România, adevărul este altul.

Casa pariurilor vine cu o experiență de peste 30 de ani în domeniul jocurilor de noroc, prima agenție a acestui operator fiind deschisă în 1990 în Croația. În prezent, Casa Pariurilor deține nu mai puțin de 750 de agenții stradale în toată țara.

Începând cu anul 2015, Casa Pariurilor a intrat pe piața jocurilor de noroc online din România. Avantajul a fost că platforma este o clonă a platformei din Croația, deci nu a fost nevoie de testare, ci aceasta a fost optimizată încă de la început.

Servicii de calitate pentru utilizatori

Casa Pariurilor se remarcă atât prin serviciile de calitate oferite utilizatorilor săi, cât și prin oferta sportivă de care dispune. De asemenea, Casa Pariurilor oferă unul dintre cele mai consistente bonusuri de bun venit. Utilizatorii care aleg să se înregistreze la Casa Pariurilor sunt recompensați cu un bonus de până la 1500 RON. Bonusul este împărțit în trei etape.

La prima depunere, utilizatorii noi vor fi recompensați cu un bonus de 100% în limita a 500 RON. La a doua depunere, utilizatorii vor primi un bonus de 100% în limita a 500 RON. La a treia depunere, bonusul va fi tot de 100& până la 500 RON. Pentru a putea intra în posesia bonusului este necesar să accesezi platforma Casa Pariurilor și să îți creezi un cont.

Oferta sportivă

Oferta sportivă de la Casa Pariurilor este una diversificată și cuprinde o gamă variată de opțiuni de pariere. Poți plasa pariuri pe cele mai importante competiții din fotbal, dar și pe competiții mai puțin cunoscute. Este adevarat faptul că pe aceste competiții inferioare nu vei găsi foarte multe opțiuni de pariere.

În schimb, atunci când vorbim de competițiile importante, vei găsi inclusiv pariuri pe intervale de timp, cartonașe sau cornere. Nici oferta pe sportul alb nu este mai prejos, incluzând chiar și  partide din ITF-uri și Challenge-uri. Dacă vorbim de turneele de WTA sau ATF, atunci opțiunile de pariere vor fi mai multe.

Pariuri Live

Pariurile live reprezintă o atracție foarte mare pentru pariori, fie că vorbim despre pariori profesioniști sau amatori. Pariurile live oferă o experienţă mult mai palpitantă de joc și îți pot aduce câștiguri considerabile într-un timp scurt, dacă ești inspirat.

Oferta de pariuri live pe care o deține Casa Pariurilor va satisface cerințele tuturor pariorilor. La Casa Pariurilor poți paria live pe fotbal, tenis, baschet, dar și pe sporturi de nișă precum futsal, volei pe plajă sau esports.

Sporturile electronice au devenit tot mai apreciate la nivel mondial. Deși pariorii mai vechi sunt sceptici în privința sporturilor electronice, acestea au devenit un adevărat segment în lumea pariurilor live. La Casa Pariurilor poți paria pe meciuri de Counter Strike Global Offensive, DOTA 2 sau LOL.

Cazino Live

Dacă, în schimb ești pasionat de jocurile de cazino și vrei să te simți ca într-un cazino real, atunci secțiunea de cazino live de la Casa Pariurilor este ceea ce cauți. Dacă vrei să te relaxezi cu câteva numere pe ruletă, poți face astea la una din mesele de ruletă cu dealeri live.

De asemenea, în oferta de cazino live de la Casa Pariurilor nu lipsește celebra ruletă cu funcția Lightning care vine atât în varianta cu dealer, cât și în varianta de autoruletă.

Dacă ești pasionat de jocurile de masă, atunci îți poți încerca norocul cu câteva mâini la blackjack în compania unui dealer live cu care poți interacționa prin intermediul chat-ului. Ai de ales dintre 6 mese cu dealeri live de blackjack.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.capital.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!