6.3 C
București
vineri, ianuarie 28, 2022

Analize și Trenduri – Crește interesul românilor pentru proprietățile premium. Nordis Group, vânzări de 400 de milioane de lei în 2021 – Sinteza

3 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -spot_img

Sumarizare automata

... Tot în anul 2021, grupul a vândut peste 700 de unități la mare, la munte și în București, dintre care 571 de proprietăți numai pe litoral... În contextul în care interesul românilor crește pentru proprietăți premium, Nordis Group are în prezent patru șantiere în lucru.Potrivit cifrelor, proprietățile premium rămân în preferințele românilor ca modalitate de investiție și acest lucru este demonstrat și de cea mai mare investiție a unui singur client realizată în 2021... ... „Privind cifrele de anul trecut, constat că ne aflăm într-unul dintre cele mai bune momente al pieței imobiliare premium din România, iar trendul este ascendent.

Tot în anul 2021, grupul a vândut peste 700 de unități la mare, la munte și în București, dintre care 571 de proprietăți numai pe litoral. În etapa 2 a ansamblului Nordis Mamaia au fost deja vândute 258 de unități din luna august până în decembrie.

În contextul în care interesul românilor crește pentru proprietăți premium, Nordis Group are în prezent patru șantiere în lucru. Potrivit cifrelor, proprietățile premium rămân în preferințele românilor ca modalitate de investiție și acest lucru este demonstrat și de cea mai mare investiție a unui singur client realizată în 2021, care depășește cifra de 6 milioane de lei.

Marea majoritate a clienților Nordis cunosc beneficiile pe care le prezintă deținerea de proprietăți imobiliare. Datele companiei arată că un procent de 86% dintre aceștia mai au și alte investiții imobiliare, iar 53% dintre ei dețin o altă locuință de vacanță.

Modelul de business

Grupul se bazează pe două aspecte importante, care inovează domeniul imobiliar din țara noastră. Printre acestea, posibilitatea de a cumpăra un apartament de vacanță cu facilități de 5 stele, în zone turistice foarte ofertante. Aceste proprietăți au avantaje în ceea ce privește închirierea și au o apreciere net superioară prin însăși unicitatea produsului.

De asemenea, un alt beneficiu este reprezentat de investiția în camera de hotel care aduce proprietarului randament garantat pe o perioadă de 30 ani. De aici rezultă un venit pasiv asigurat și o proprietate care se apreciază cu minim 40% după lansare.

„Privind cifrele de anul trecut, constat că ne aflăm într-unul dintre cele mai bune momente al pieței imobiliare premium din România, iar trendul este ascendent. Ne bucură interesul tot mai crescut al românilor pentru investiții pe termen lung alături de Nordis. Stațiunile turistice din țară sunt în continuare cele mai căutate, iar noua lege privind aplicarea cotei reduse de TVA de 5% pentru locuințe este o oportunitate pe care mulți români o așteptau pentru a cumpăra un apartament. Încă din primele zile ale anului am fost asaltați de cereri pentru o proprietate la mare sau la munte, ce se încadrează în noul plafon”, declară Florin Poștoacă, Sales Manager Nordis Group.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.capital.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Urmareste-ți competitia in social media!