13.2 C
București
marți, martie 21, 2023

Analize și Trenduri – Educația financiară: 3 modalități de a economisi bani – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

O nevoie bruscă de a cheltui bani pe un gadget sau pe un alt obiect va trece în aproximativ 80% din cazuri într-o oră.

- O fată de 14 ani, perfect sănătoasă, a murit din cauza unui stop cardiac după ce a pulverizat deodorant în cameră.

Românii riscă 10.000 de lei amendă dacă taie acest copac.

Cumpărăturile online au pus stăpânire pe toate dispozitivele, de la calculator la telefon, continuând să ademenească cu noutăți, reduceri și alte mesaje tentante. Nu există decât o singură soluție: pentru a salva bugetul familiei, trebuie să înveți cum să economisești bani.

Cum să economisești bani?

Cumpără în regim online

Este mai ieftin să cumperi lucruri online decât în magazinele obișnuite. Așa că nu ezita să faci cumpărături de pe site-urile de tip bazar online. Desigur, este mai ușor să probezi hainele decât să te uiți la mărimea de pe site-ul magazinului. Dar știind câteva trucuri simple, totul devine foarte simplu.

În prezent, cumpărăturile online sunt rapide, convenabile și nu necesită mult efort, așa cum se întâmpla înainte. Doar răsfoiește site-ul, comandă și folosește lucrurile după bunul plac.

În special pe multe site-uri, prețul produselor SH poate fi mult mai mic decât într-un magazin obișnuit. 

În plus, în cele mai multe cazuri, cumpărăturile sunt livrate chiar la tine acasă. Nu trebuie să pierzi timp și bani în drum și la magazin.

Există tot felul de lucruri pe care le poți face online și pe care nu le poți obține într-un magazin, iar acestea te pot ajuta să economisești bani, să urmărești statisticile privind prețurile și să găsești cele mai bune prețuri pentru produsele de care ai nevoie.

Evită produsele de marcă

Cumpărarea unor mărci mai puțin populare cu prețuri mai mici în locul unor mărci cunoscute îți poate economisi bani. Ia-ți timp pentru a compara un produs de marcă cu unul mai puțin cunoscut și cu greu vei găsi vreo diferență.

Același lucru este valabil și în cazul mobilierului și altor piese. Caută online analogii mai ieftine ale pieselor scumpe și economisește bani.

Optează pentru cumpărături inteligente

Astăzi, este posibil să economisești atât în mod intenționat, cât și în mod inconștient. În primul caz, se economisesc sume mari, datorită unor tactici speciale de cumpărături. A doua opțiune, cum să economisești bani, presupune dezvoltarea unui model de comportament zilnic, urmând o serie de recomandări:

  • mergi la magazin – un supermarket alimentar, de exemplu, numai cu stomacul plin și numărul de cumpărături inutile va fi redus de multe ori;
  • gătește acasă – reprogramează cinele în cafenele doar pentru evenimente importante și aniversări;
  • Nu mai bea cafea de la automatele de cafea – bea o cafea preparată acasă, este mai ieftină, mai sănătoasă și mai gustoasă;
  • Este recomandabil să aștepți două zile, dar de multe ori câteva ore sunt suficiente pentru a învinge nevoia bruscă de a cumpăra ceea ce nu-ți trebuie;
  • Profită de reduceri și produse SH

Există o varietate de modalități de a reduce cheltuielile zilnice, unele dintre ele funcționând chiar și fără a-ți restricționa prea mult stilul de viață obișnuit. Apariția unor fonduri suplimentare declanșează adesea cheltuieli inutile. Odată ce ai ajuns la un anumit nivel de credit, este mai bine să îl păstrezi și să refuzi orice altă creștere.

Este important să nu uităm regula autocontrolului. O nevoie bruscă de a cheltui bani pe un gadget sau pe un alt obiect va trece în aproximativ 80% din cazuri într-o oră.

Astfel, a economisi bani nu este deloc greu. Este doar nevoie să te limitezi la metodele care se potrivesc preferințelor tale personale, și vei vedea cum ușor ușor înveți a economisi bani inteligent.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.capital.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!