1 C
București
vineri, decembrie 2, 2022

Analize și Trenduri – Elite Cars Leasing deschide o nouă locație în zona Băneasa – Sinteza

1 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: In prelucrare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Alături de Elite Cars Leasing, la deschiderea oficială a noului showroom din Băneasa au fost prezenți și reprezentanții mărcii Hofele pentru prima dată în România. Acest eveniment marchează și o nouă colaborare, Elite Cars Leasing devenind prima companie autohtonă care obține exclusivitate asupra brandului Hofele în România.  Așadar, aveți ocazia să primiți la comandă mașini perfect

Alături de Elite Cars Leasing, la deschiderea oficială a noului showroom din Băneasa au fost prezenți și reprezentanții mărcii Hofele pentru prima dată în România. Acest eveniment marchează și o nouă colaborare, Elite Cars Leasing devenind prima companie autohtonă care obține exclusivitate asupra brandului Hofele în România.  Așadar, aveți ocazia să primiți la comandă mașini perfect adaptate dorințelor dumneavoastră, cu specificații premium și luxury, personalizate până la cel mai mic detaliu. 

HOFELE-Design Germany este brand partener Mercedes-Benz și beneficiază de propriul „Studio de design, oferind o soluție unică de tuning, dezvoltând conceptul de la etapa de proiectare până la dezvoltarea tehnică și până la producție.

Elite Cars Leasing este o companie care activează pe piața auto și a finanțărilor auto încă din anul 2019, oferind servicii de calitate aliniate modelului de lucru german. Datorită muncii și a pasiunii, compania s-a extins, deținând până în prezent 3 locații în Brașov, Bacău și București.

Ofertele noastre de preț sunt cele mai avantajoase datorită negocierii directe cu partenerii noștri din Germania în schimbul volumului de vânzări pe care îl oferim.

Compania se diferențiază în piața de profil prin comunicarea și relația de încredere pe care o are cu fiecare client în parte, de la începutul tranzacției și până la finalul acesteia. În procesul tranzacțiilor, echipa Elite Cars Leasing oferă servicii de consultanță, venind în întâmpinarea clienților cu cele mai bune oferte de finanțare și opțiuni de automobile potrivite nevoilor acestora. Clienților li se oferă toată informația și documentația necesară pentru a se simți 100% siguri cu alegerea făcută.

Toate automobilele promovate de Elite Cars Leasing provin din surse sigure, atent selectate, având certificatele necesare, istoric la zi, expertiză tehnică garantată și kilometri certificați. Pe lângă consultanță financiară și îndrumare, compania oferă informații transparente și esențiale despre fiecare automobil și se poate oferi o garanție  de până la doi ani.

Printre serviciile oferite de Elite Cars Leasing se numără și următoarele:

identificarea și furnizarea la comandă a mașinii dorite, asistență pe toată perioada tranzacției, verificările necesare pe parte de istoric de service și daunalitate anterioară a mașinilor, trade-in, buy-back, asigurarea transportului, a asigurărilor necesare mașinii, atât obligatorii cât și facultative. La solicitarea clientului, se pot oferi garanții extinse, furnizarea accesoriilor și orice alte servicii ce țin de autoturismele comercializate, cum ar fi de exemplu înmatricularea sau efectuarea RAR-ului.

De asemenea, este singura companie de pe piața automobilelor rulate care oferă leasing cu dobânda 0%. Pentru că decizia achiziției unei mașini nu este una ușoară, echipa este alături de clienți în procesul de analiză și consultanță, oferind adaptabilitate în funcție de bugetul alocat.

Elite Cars Leasing poate vinde mașinile inclusiv la prețul NET, fără TVA către firmele plătitoare de TVA din România, prin facturarea intracomunitară de pe firma proprie din Germania. Pe lângă numeroasele avantaje ale unui autoturism puțin rulat, clienții care doresc achiziționarea mașinii la prețul fără TVA o pot face și printr-o finanțare foarte avantajoasă numită credit extern.

Dacă îți dorești să achiziționezi mașina mult visată, echipa Elite Cars Leasing îți stă la dispoziție transformând procesul de achiziție într-o experiență plăcută și confortabilă, toate produsele și serviciile fiind în același loc. Te așteptăm în noul nostru sediu pe Băneasa Business & Technology Park – Clădirea B, Aripa B1 sau în una dintre următoarele locații:

  • 📍Hello Shopping Park – Calea Republicii, nr 181, Bacău⁠
  • 📍Strada Carpaților, nr 17, Brașov

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.capital.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!