3 C
București
vineri, ianuarie 21, 2022

Analize și Trenduri – Epoch Platinia, o investiție imobiliară de lux destinată oamenilor de elită care nu doresc să își asume riscuri in plasamentele financiare – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -spot_img

Sumarizare automata

Având în vedere calitatea dezvoltării și limita apartamentelor disponibile, partenerii de investiții au potențialul de a obține un randament anual atractiv al investiției, contribuind și la asigurarea unui flux predictibil de venituri... Pentru mulți investitori cel mai important factor este încrederea, căutând să obțină asigurări în ceea ce privește calitatea dezvoltării, precum și în ceea ce privește gestionarea continuă a acesteia...

 

Epoch Platinia are la bază un concept inspirit la nivel internațional, fiind totuși un produs nemaiîntâlnit pe piața imobiliară de lux din Romania, până la ora actuală. Reședințele hoteliere sunt investiții imobiliare comerciale care oferă un venit substanțial și cu potențial de creștere a valorii pe piață. Având în vedere calitatea dezvoltării și limita apartamentelor disponibile, partenerii de investiții au potențialul de a obține un randament anual atractiv al investiției, contribuind și la asigurarea unui flux predictibil de venituri.

Locuințele hoteliere sunt mai populare în rândul cumpărătorilor internaționali bogați fiind considerată ca o investiție care oferă prestigiu, confort și design inovator, dar și o proprietate fără griji și un loc de refugiu. Acestea vin cu un renume în care cumpărătorii au încredere, facilități de primă clasă și, în mod esențial, pot fi o achiziție de lux.

Proiectul este localizat în Cluj-Napoca, care are o piață aflată în continuă dezvoltare și pe tendință de creștere din perspectivă economică în ultimul deceniu. Dezvoltarea sectorului se va menține și în următorii ani pe fondul presiunilor inflaționiste in marile economii. Aici, ca investitori, veți vedea randamentul anual pe investiție fie că este vorba de valoarea proprietății sau de venitul prin oportunități de închiriere.

Pentru mulți investitori cel mai important factor este încrederea, căutând să obțină asigurări în ceea ce privește calitatea dezvoltării, precum și în ceea ce privește gestionarea continuă a acesteia, potențialul de închiriere și valoarea de revânzare.

Proprietatea Platinia este întreținută conform standardelor înalte pentru dezvoltator, asigurându-se că investiția își păstrează calitatea și luxul pe termen nelimitat. Totodată, dezvoltatorul își asumă responsabilitatea de a se ocupa de mentenanța periodică, impozite, internet și utilități, care se traduce printr-un flux operațional eficient pentru investitor.

Cum functioneaza acest concept?

Atunci când se investește în proiectul Epoch Platinia, rezidența este intabulată, având garanția exclusivă a proprietății asupra imobilului achiziționat. Aceasta este o opțiune în cadrul unui hotel de 5 stele autorizat pe piața imobiliară.

Suntem partenerul lor de afaceri, ca atare reședința hotelului trebuie privită ca un activ de lux deținut pe viață. Pentru cumpărători, aceasta poate însemna asigurarea unei a doua, a treia locuințe susținută de prestigiul unei companii de renume.

Ce vă oferim noi?

Toate reședințele oferă facilități extravagante, cu accent pe confortul dormitorului, o zonă de living spațioasă, birou de lucru complet echipat, terasă privată. Astfel, rezidenții din complex vor avea oportunitatea să se relaxeze chiar și atunci când iau o scurtă pauză de la activitățile profesionale. Centrul de fitness de ultimă generație, room service, concierge, restaurante și servicii de menaj sunt doar câteva dintre avantajele de a locui într-o reședință hotelieră, ca să nu mai vorbim de securitate și intimitate.

Componenta stilului de viață promis este esențială pentru deciziile cumpărătorilor, datorită statutului asociat cu un brand de renume, împreună cu potențialul de rentabilitate al investițiilor și asigurarea calității care vine din cumpărarea unei reședințe de hotel de lux.

Fie că este vorba de locuința principală, co-primară sau terțiară, reședințele de marcă le acordă proprietarilor de locuințe caracterul lipsit de griji pe care îl presupune deținerea mai multor locuințe, având în același timp garanția unui brand de cinci stele care are grijă de bunul lor.

Servicii în cadrul proiectului Epoch Platinia:

 • Recepție 24/7
 • Parcare subterană – valet
 • Concierge, servicii bagajier
 • Room service 7-23
 • Service de curățenie
 • Paza imobilului 24/7
 • Restaurant italian/japonez
 • Acces la sala de conferințe
 • Acces la sala de forță
 • Gestionarea plății facturilor și a taxelor locale
 • Servicii de spălătorie
 • Aer condiționat

Telefon: +40 799 730 534

E-mail: [email protected]

Website: invest.platinia.ro

Cluj-Napoca

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.capital.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Urmareste-ți competitia in social media!