19.7 C
București
sâmbătă, mai 21, 2022

Analize și Trenduri – Frații Dedeman dau marea lovitură! Vestea cea mare a venit chiar acum. Este tranzacția anului – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -spot_img

Sumarizare automata

Frații Dedeman dau o nouă lovitură! A intrat în acționariatul a două farmacii cunoscute din București Consiliul Concurenței a trimis un comunicat de presă prin care informează că analizează tranzacția prin care Pavăl Holding SRL intră în acţionariatul companiilor Farmacia Tei SRL şi Bebetei Investments Group SRL...

De asemenea, Pavăl Holding S.R.L. este o companie-mamă care deține alte companii care desfăşoară activităţi în mai multe domenii precum comercializare cu amănuntul a articolelor de bricolaj, întreţinere şi reparare a autovehiculelor, dezvoltare imobiliară, închiriere şi subînchiriere de bunuri proprii sau închiriate, precum şi fabricarea de cărămizi, ţigle şi alte produse pentru construcţii, din argilă arsă.

În acest timp, Farmacia Tei comercializează produse farmaceutice şi parafarmaceutice, prin intermediul a 6 farmacii fizice, cinci dintre ele fiind în București și unul în Constanța.

Frații Dedeman dau o nouă lovitură! A intrat în acționariatul a două farmacii cunoscute din București

Consiliul Concurenței a trimis un comunicat de presă prin care informează că analizează tranzacția prin care Pavăl Holding SRL intră în acţionariatul companiilor Farmacia Tei SRL şi Bebetei Investments Group SRL. Amintim că această companie este deținută de frații Dragoș și Adrian Pavăl, cunoscuți și sub numele de frații Dedeman.

De asemenea, Pavăl Holding S.R.L. este o companie-mamă care deține alte companii care desfăşoară activităţi în mai multe domenii precum comercializare cu amănuntul a articolelor de bricolaj, întreţinere şi reparare a autovehiculelor, dezvoltare imobiliară, închiriere şi subînchiriere de bunuri proprii sau închiriate, precum şi fabricarea de cărămizi, ţigle şi alte produse pentru construcţii, din argilă arsă.

În acest timp, Farmacia Tei comercializează produse farmaceutice şi parafarmaceutice, prin intermediul a 6 farmacii fizice, cinci dintre ele fiind în București și unul în Constanța. De asemenea, Farmacia Tei comercializează produse și prin online.

Bebetei Investments Group SRL comercializează produse de larg consum, în special produse de îngrijire personală și produse destinate copiilor. Bebetei are deschise patru magazine în București și unul în Constanța, dar comercializează produse și în mediul online. Bebetei mai deține în Capitală și o drogherie.

Potrivit Legii Concurențiale în vigoare, Consiliul Concurenței trebuie să autorizeze această tranzacție. Concret, instituția va evalua această concentrare economică în scopul stabilirii compatibilităţii sale cu un mediu concurenţial normal şi va emite o decizie în termenele prevăzute de lege.

Frații Dedeman au cumpărat proiectul imobiliar Dacia One

La finalul lunii decembrie a anului trecut, frații Dedeman au cumpărat proiectul imobiliar Dacia One de la dezvoltatorul imobiliar Atenor.

Atenor a indicat la începutul anului 2021 că dorește să obțină un rezultat care să fie „cel puțin echivalent” cu cel din 2020. Când dezvoltatorul imobiliar a anunțat cifrele semestriale și-a ridicat ambițiile, urmărind rezultate mai bune decât în 2020.

Se pare că, Atenor, care a inițiat 33 de proiecte în zece țări, a închis anul 2021 cu un profit net cu peste 50 la sută mai mare decât cei 24,1 milioane de euro din 2020. Această cifră l-ar aduce aproape de nivelul dinainte de pandemie.

Dezvoltatorul imobiliar a încheiat anul 2020 cu finalizarea vânzării proiectului Dacia One către Pavăl Holding, tranzacție ce se ridică la 50 de milioane de euro. Proiectul situat în centrul istoric din București este format din două clădiri: o clădire istorică (1.500 m²) și o clădire nouă (13.500 m²). Combinația dintre această vânzare și câștigurile de capital înregistrate din vânzarea clădirilor din Budapesta și Luxemburg este suficientă pentru a rotunji veniturile pe anul 2021.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.capital.ro).

Accesați aici articolul integral !

spot_img

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!