2.9 C
București
marți, noiembrie 30, 2021

Analize și Trenduri – Goldring: Pe termen mediu și scurt, este posibil să vedem la o continuare a trendului ascendent al prețurilor Continental Resources spre nivelul de 60 dolari – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -spot_img

Sumarizare automata

... Rezultatul net pe acțiune a fost un profit de 0,91$ (față de estimările de 0,55$), în creștere în raport de pierderea netă pe acțiune de 0,71$ din trimestrul II 2020... În trimestrul II, firma a distribuit către acționari un dividend pe acțiune de 0,15$ ,în creștere față de 0,11$ din primul trimestrul al acestui an... Indicatorul beta β (5 ani) al acțiunii are valoarea de 3,20 ceea ce indică faptul că prețul este teoretic mult mai volatil decât piața... Compania are în prezent o capitalizare de piață de 19,3 miliarde de dolari, iar prețul acțiunii a crescut din nov..

Analiză SSIF Goldring, Dan Turmacu, CFTe

Continental Resources, Inc. este o companie americană din industria petrolieră ce este implicată în explorarea, dezvoltarea și producția de țiței și gaze naturale. Compania are sediul central în Oklahoma City.

 Compania a raportat rezultatele financiare din trimestrul II 2021 peste așteptările analiștilor. Rezultatul net pe acțiune a fost un profit de 0,91$ (față de estimările de 0,55$), în creștere în raport de pierderea netă pe acțiune de 0,71$ din trimestrul II 2020. În trimestrul II, firma a distribuit către acționari un dividend pe acțiune de 0,15$ ,în creștere față de 0,11$ din primul trimestrul al acestui an.

Continental Resources este listată la New York Stock Exchange, sub simbolul bursier CLR. Compania are în prezent o capitalizare de piață de 19,3 miliarde de dolari, iar prețul acțiunii a crescut din nov. 2020 și până în prezent cu circa 360%.

Indicatorul beta β (5 ani) al acțiunii are valoarea de 3,20 ceea ce indică faptul că prețul este teoretic mult mai volatil decât piața.

Perspectivă pe termen mediu

Sumar: CLR
Poziție: Long
Target price: 60-61$
Perc. to Target: 13%
Stop loss: 45$


Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (financialintelligence.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Urmareste-ți competitia in social media!