16.4 C
București
marți, septembrie 27, 2022

Analize și Trenduri – Industria jocurilor de noroc nu este imună la inflație – Sinteza

1 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: In prelucrare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

În Marea Britanie, mai mulți operatori consacrați au relevat faptul că încasările pentru acest an au scăzut, iar acest lucru se datorează în special schimbărilor pe care le pregătește guvernul în luna Septembrie. Operatorii din online au început deja să implementeze mecanisme prin care să le ceară jucătorilor să prezinte dovezi cu privire la sursele

În Marea Britanie, mai mulți operatori consacrați au relevat faptul că încasările pentru acest an au scăzut, iar acest lucru se datorează în special schimbărilor pe care le pregătește guvernul în luna Septembrie. Operatorii din online au început deja să implementeze mecanisme prin care să le ceară jucătorilor să prezinte dovezi cu privire la sursele de venit, care să releve faptul că își permit acest tip de distracție.

În acest an, venitul net al industriei jocurilor de noroc a scăzut cu 15% față de anul precedent. Grupul, care activează pe piața jocurilor de noroc din România, conform unui site de pariuri, a anunțat o scădere de 7% a veniturilor din online și o creștere de 17% a veniturilor din offline în Q2.

Un alt grup important din Regatul Unit cu activități în România, a raportat o scădere cu 13 procente a veniturilor în prima jumătate a acestui an. Această scădere se datorează, în parte, faptului că Țările de Jos au implementat un sistem național de licențiere al jocurilor de noroc online, iar grupul a decis să nu continue în această piață.

Chiar și așa, CEO-ul acestui grup, a dat vina pe situația financiară tensionată din Marea Britanie pentru acest declin: „Performanța financiară a grupului în această perioadă reflectă în primul rând condițiile de piață din Marea Britanie. Cu toate acestea, considerăm că acțiunile proactive pe care le-am întreprins pentru a crește protecția jucătorilor și pentru a conduce la standarde mai ridicate de siguranță a jucătorilor au plasat grupul într-o poziție și mai puternică pentru viitor”, a declarat Pazner.

Pazner a spus că grupul se va concentra pe crearea sinergiei între brandurile sale, precum și pe crearea unei platforme globale de pariuri și jocuri de noroc de cea mai bună calitate.

Un alt brand de renume din Regatul Unit a raportat venituri cu 1.8% mai mici în primele 6 luni din 2022, în comparație cu cele înregistrare în anul precedent, depășind pragul de 655 milioane de euro.

Liderii grupului resimt încă impactul normalizării cheltuielilor în perioada post pandemică, precum și efectele negative ale incertitudinii economice generale. În consecință, grupul și-a refăcut proiecția de venituri pentru a cest an și se așteaptă să încaseze 1,15 miliarde de euro, ceea ce reprezintă o scădere de 350 de milioane de euro față de estimarea inițială.

„Credem că afacerile cu jocuri de noroc online sunt puternice, dar asta nu înseamnă că sunt imune la presiunile macroeconomice. Ceea ce are grupul nostru este o amprentă globală și o structură de costuri competitivă pe care intenționăm să o păstrăm și să o îmbunătățim. Ne confruntăm cu aceste presiuni, dar afacerea noastră de bază este sănătoasă, iar noi continuăm și vom continua să creștem în timp,” a afirmat Neal Menash, directorul executiv al grupului care conduce mai multe branduri din industria de jocuri de noroc din Marea Britanie.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.capital.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!