1.7 C
București
luni, decembrie 6, 2021

Analize și Trenduri – Iohannis: România se angajează să îmbunătăţească sistemul de protecţie a pădurilor şi să planteze păduri în zone noi – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -spot_img

Sumarizare automata

... Preşedintele Klaus Iohannis participă luni şi marţi la Summitul liderilor mondiali în cadrul Conferinţei Părţilor Convenţiei Cadru a Naţiunilor Unite privind Schimbările Climatice (COP26)... #COP26 ; — Klaus Iohannis (@KlausIohannis) November 2, 2021 Preşedintele arată că România susţine Declaraţia liderilor de la Glasgow privind pădurile şi utilizarea terenurilor... România se angajează să îmbunătăţească sistemul de protecţie a pădurilor şi să planteze păduri în zone noi, în special în cele expuse deşertificării”... România se angajează să îmbunătăţească sistemul de protecţie a pădurilor şi să planteze păduri în zone noi, afirmă preşedintele Klaus Iohannis..

România se angajează să îmbunătăţească sistemul de protecţie a pădurilor şi să planteze păduri în zone noi, afirmă preşedintele Klaus Iohannis.

“Protejarea pădurilor şi utilizarea durabilă a terenurilor sunt esenţiale pentru lupta împotriva schimbărilor climatice. România se angajează să îmbunătăţească sistemul de protecţie a pădurilor şi să planteze păduri în zone noi, în special în cele expuse deşertificării”, spune şeful statului într-un mesaj postat, marţi, pe Twitter.

Preşedintele arată că România susţine Declaraţia liderilor de la Glasgow privind pădurile şi utilizarea terenurilor.

“Trebuie să lucrăm cu toţii împreună”, precizează Iohannis.

Un număr de 105 lideri mondiali au semnat Declaraţia de la Glasgow. În acest document, liderii se angajează, între altele, să lucreze împreună pentru a opri pierderea pădurilor şi degradarea terenurilor până în 2030. De asemenea, liderii îşi vor consolida eforturile pentru conservarea pădurilor şi a altor ecosisteme.

“Îndemnăm toţi liderii să îşi unească forţele într-o tranziţie de utilizare durabilă a terenurilor. Acest lucru este esenţial pentru îndeplinirea obiectivelor Acordului de la Paris, inclusiv reducerea vulnerabilităţii la impactul schimbărilor climatice şi menţinerea creşterii temperaturii medii globale cu mult sub 2°C şi continuarea eforturilor de limitare a acesteia la 1,5°C”, se mai arată în document.

Preşedintele Klaus Iohannis participă luni şi marţi la Summitul liderilor mondiali în cadrul Conferinţei Părţilor Convenţiei Cadru a Naţiunilor Unite privind Schimbările Climatice (COP26), care are loc la Glasgow, potrivit Agerpres.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (financialintelligence.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Urmareste-ți competitia in social media!