-4.1 C
București
luni, ianuarie 24, 2022

Analize și Trenduri – Ion Țiriac a dat un mega-tun! Lovitură în plină pandemie. Ce a achiziționat – Sinteza

3 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -spot_img

Sumarizare automata

Este vorba despre o rezervație naturală privată, pe teritoriul căreia se află și o fermă, dar și un impresionant resort, care au fost cumpărate de Ion Țiriac de la o familie de elvețieni, Mark și Christine, cei care au deținut-o și au administrat-o în ultimii ani. Pe de altă parte este unul fabulos, iar evz.ro scrie că Ion Țiriac petrece destul timp, în ultima vreme, la luxosul resort, împreună cu noua lui parteneră de viață, cea alături de care a fost fotografiat în urmă cu trei luni. Cum este desrisă proprietatea lui Ion Țiriac Zona este amplasată la marginea unei albii de râu uscate, mărginită de arbori Camelthorn și deține un lac unde toate animalele sălbatice vin să se adape... Ferma noastră este situată pe impresionantul platou Waterberg unde trăiesc specii rare, cum ar fi rinocerul alb, sabelul, Nyala, bivolii de apă, hipopotamii, roanul, lechwe roșu și multe altele care cutreieră libere prin sălbăticie”, se arată pe prima pagină a site-ului.

Evenimentul Zilei a intrat în posesia mai multor informații referitoare la afacerile lui Ion Țiriac. Deși milionarul a încercat să țină totul secret, în final s-a aflat ce mare afacere a început în plină pandemie de coronavirus.

Este vorba despre o rezervație naturală privată, pe teritoriul căreia se află și o fermă, dar și un impresionant resort, care au fost cumpărate de Ion Țiriac de la o familie de elvețieni, Mark și Christine, cei care au deținut-o și au administrat-o în ultimii ani.

În ceea ce privește suma  plătită de miliardar numai pentru achiziția domeniului, aceasta de ridică la 5,5 milioane de euro. Pe de altă parte este unul fabulos, iar evz.ro scrie că Ion Țiriac petrece destul timp, în ultima vreme, la luxosul resort, împreună cu noua lui parteneră de viață, cea alături de care a fost fotografiat în urmă cu trei luni.

Pentru extinderea unui lac natural din zonă, Iona Țiriac ar mai fi plătit alți 2 milioane de euro. Resortul se numește Wabi Game Lodge și are piscină, opt bungalouri și două vile luxury pentru oaspeți. Totodată, acolo se organizează safari-uri în care se vânează animale mari, dar și leoparzi, zebre și antilope.

Cum este desrisă proprietatea lui Ion Țiriac

Zona este amplasată la marginea unei albii de râu uscate, mărginită de arbori Camelthorn și deține un lac unde toate animalele sălbatice vin să se adape. Pe site-ul principal al resortului sunt menționate toate aceste aspecte.

”Fie că sunteți fermecat de eleganța antilopei sau de robustețea rinocerului și a hipopotamilor, abundența faunei sălbatice va impregna impresiile Africii atemporale, unde natura trăiește în armonie perfectă. Ferma noastră este situată pe impresionantul platou Waterberg unde trăiesc specii rare, cum ar fi rinocerul alb, sabelul, Nyala, bivolii de apă, hipopotamii, roanul, lechwe roșu și multe altele care cutreieră libere prin sălbăticie”, se arată pe prima pagină a site-ului.

Totodată, resortul este înconjurat de copaci, care oferă un refugiu perfect de umbră și liniște în care să te retragi după activitățile zilei și deține o piscină impresionantă.

”În timp ce te relaxezi la piscină, lasă-te cuprins de peisajul care pare să se extindă în infinit și transformă totul într-un spectacol de foc în timp ce soarele își ia rămas bun de la zi.”, mai scrie pe site-ul de prezentare al exclusivistului loc.

Citește continuarea pe evz.ro.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.capital.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Urmareste-ți competitia in social media!