3.3 C
București
vineri, ianuarie 21, 2022

Analize și Trenduri – O mare companie din România se vinde pe bucăți! A fost un adevărat simbol al industriei – Sinteza

3 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -spot_img

Sumarizare automata

... Consiliul Concurenței analizează tranzacția Așadar, Consiliul Concurenței spune că această companie italiană dorește să preia activele funcționale ale companiei românești.”Consiliul Concurenţei analizează tranzacţia prin care AFV Acciaierie Beltrame SpA, Italia, intenţionează să preia activele funcţionale aparţinând COS Târgovişte”, a informat autoritatea de concurenţă. 38,3 milioane de euro pentru activele companiei românești Amintim că COS Târgoviște este singurul producător de oțel-beton cu ciclu complet din România, aceasta aflându-se în portofoliul grupului rus Mechel și este controlată de către Mazur Investments LTD... Autoritatea de concurenţă va evalua această concentrare economică în scopul stabilirii compatibilităţii sale cu un mediu concurenţial normal şi va emite o decizie în termenele prevăzute de lege”...

COS Târgoviște ar putea fi preluată de o companie italiană. Consiliul Concurenței analizează tranzacția

Așadar, Consiliul Concurenței spune că această companie italiană dorește să preia activele funcționale ale companiei românești. Menționăm că aceasta, COS Târgoviște, se află în procedura de reorganizare juridică.

Prin active funcționale, compania se referă la bunuri imobiliare, echipamente și stocuri necesare desfășurării de producție și de fabricare de oțel. De asemena, compania italiană dorește să achiziționeze și echipamentele pentru fabricarea de produse siderurgice luni și echipamentele necesare desfășurării activităților conexe.

”Consiliul Concurenţei analizează tranzacţia prin care AFV Acciaierie Beltrame SpA, Italia, intenţionează să preia activele funcţionale aparţinând COS Târgovişte”, a informat autoritatea de concurenţă.

38,3 milioane de euro pentru activele companiei românești

Amintim că COS Târgoviște este singurul producător de oțel-beton cu ciclu complet din România, aceasta aflându-se în portofoliul grupului rus Mechel și este controlată de către Mazur Investments LTD, un offshore din Cipru care are peste 86% din acțiuni.

Compania italiană activează în industria oțelului de peste 120 de ani și are filiale în mai multe țări din lume precum Italia, Franța, Germania, România și America de Sud. Lider european în producția de bare și profile laminate comerciale, compania a oferit 38,3 milioane de euro pentru activele companiei românești.

”În conformitate cu prevederile Legii concurenţei (nr. 21/1996), această operaţiune trebuie autorizată de Consiliul Concurenţei. Autoritatea de concurenţă va evalua această concentrare economică în scopul stabilirii compatibilităţii sale cu un mediu concurenţial normal şi va emite o decizie în termenele prevăzute de lege”, mai arată Consiliul Concurenţei.

De asemenea, instituția mai spune că eventualele observaţii şi puncte de vedere pot fi transmise autorităţii de concurenţă în termen de 20 zile.

Grupul AFV Beltrame este activ în producerea şi vânzarea mai multor tipuri de produse siderurgice, deţinând facilităţi de producţie în Italia, Franţa, Elveţia şi România. Societăţile membre ale Grupului AFV Beltrame sunt profilate pe producerea şi distribuţia oţelurilor speciale şi barelor din oţel,  în majoritatea ţărilor din Spaţiul Economic European.

Grupul AFV Beltrame este activ în producerea şi vânzarea mai multor tipuri de produse siderurgice, deţinând facilităţi de producţie în Italia, Franţa, Elveţia şi România. Societăţile membre ale Grupului AFV Beltrame sunt profilate pe producerea şi distribuţia oţelurilor speciale şi barelor din oţel,  în majoritatea ţărilor din Spaţiul Economic European.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.capital.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Urmareste-ți competitia in social media!