4.3 C
București
marți, noiembrie 29, 2022

Analize și Trenduri – (P) Sunteți proprietarul unei afaceri? Necesit.ro îți aduce clienți noi – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Informațiile adunate de Necesit.ro arată că cei mai căutați profesioniști din ultimele trei luni sunt instalatorii de panouri fotovoltaice, specialiștii în acoperiș, zugravii, firmele de pază, firmele de curățenie și companiile de renovari apartamente.

În fiecare zi, mii de români aleg Necesit pentru că platforma face în locul lor ceea ce ei ar trebui să facă - să le posteze serviciile.

Majoritatea acestor solicitări vă vor costa între 10 și 50 de lei, în funcție de serviciul și dimensiunea proiectului – tot ce aveți nevoie pentru a începe sunt telefonul și o metodă de plată valabilă.

Compania dumneavoastră pierde clienții locali.

De unde știm acest lucru? Deoarece aceștia se află pe platforma noastră, Necesit.ro!

Când oamenii au nevoie de un arhitect, instalator, electrician, contabil, web designer și multe alte servicii, aleg să-i caute pe Necesit.ro.

Acum este cel mai bun moment pentru a deveni profesionist pe platforma Necesit, deoarece cererea de servicii profesionale din România continuă să crească, în ciuda pandemiei și a războiului din Ucraina.

Informațiile adunate de Necesit.ro arată că cei mai căutați profesioniști din ultimele trei luni sunt instalatorii de panouri fotovoltaice, specialiștii în acoperiș, zugravii, firmele de pază, firmele de curățenie și companiile de renovari apartamente.

Prestați unul dintre aceste servicii profesionale sau un altul?

Dacă da, Necesit.ro este cea mai bună platformă pentru a contracta noi lucrări.

Nu vă mai irosiți timpul și banii pe reclame!

Anunțurile publicitare, reclamele din ziarele locale și chiar și publicitatea la scară mică pe Facebook sau Google necesită mult timp, pricepere și bani.

“Acum câțiva ani mă gândeam la faliment, din cauza unei scăderi serioase a cifrei de afaceri.” povestește Toma A. Ionescu, specialist în geodezie din București, care nu reușea să-și găsească, singur, clienți.

“Când am luat contact cu cei de la Necesit, trebuie să recunosc că am privit cu un oarecare scepticism lucrurile, spune Ionescu, mai ales că eu caut un gen particular de clientelă, mai greu de găsit.”

Grijile lui nu au durat, însă, mult. Clienții care căutau servicii de cadastru, cartografie, geodezie deja îl așteptau pe platforma Necesit.

„Dar surpriză, comenzile au început să curgă”, spune el. „Nu pot să-mi explic asta decât printr-un management foarte bun dar și o investiție serioasă în campania de publicitate.”

Gândiți-vă la Necesit ca la propria dumneavoastră echipă de marketing

Pe Necesit.ro, facem o mulțime de marketing digital, așa că dvs. nu mai sunteți nevoit să o faceți.

În fiecare zi, mii de români aleg Necesit pentru că platforma face în locul lor ceea ce ei ar trebui să facă; să le posteze serviciile.

Acest lucru se datorează faptului că Necesit are foarte multă experiență în SEO, Google și Facebook. Serviciile noastre superioare de marketing înseamnă că suntem, de asemenea, mai ieftini și mai eficienți decât orice altă platformă – mai ales că plătiți pentru clienți potențiali verificați în loc de click-uri și vizitatori.

Majoritatea acestor solicitări vă vor costa între 10 și 50 de lei, în funcție de serviciul și dimensiunea proiectului – tot ce aveți nevoie pentru a începe sunt telefonul și o metodă de plată valabilă.

Spuneți-ne ce fel de servicii oferiți și în ce zone activați, iar noi ne ocupăm de restul.

Hai să vă facem cunoștință cu viitorul dvs. client

Cu Necesit, vă puteți aștepta la noi potențiali clienți direct pe telefonul dvs. în câteva minute.

Fiecare solicitare înseamnă un potențial client care are nevoie de serviciile dvs., iar acest posibil client este trimis doar dvs. și unui maxim de cinci concurenți.

„Este important să înțelegi de la început că este un proces și că deși Necesit.ro filtrează clienții, noi ca firmă suntem cei care facem ofertele și cei care vorbesc cu clienții”, spune Alina Budiac, proprietarul Adina Nicad Clean, firmă din Timiș. Aceștia lucrează cu Necesit din 2016 și, de atunci, și-au crescut numărul de angajați.

„În timp ne-am mărit echipa și pot spune că am făcut cea mai bună alegere cu Necesit.ro.”

Aveți întotdeauna controlul asupra volumului de muncă și al cheltuielilor – alegeți pur și simplu bugetul și puteți anula oricând.

Dar clienții nu sunt singurul beneficiu de care vă veți bucura accesând platforma Necesit.ro.

Dacă decideți să vă alăturați comunității noastre de profesioniști, obțineți și:

  • Un manager de cont personal care este dedicat succesului dvs.

  • Pagina dvs. de profil publică cu evaluări și recenzii de la clienții dvs.

  • O oportunitate de a primi premiile anuale Selecția clienților și premiul Profesioniștilor de Top.

  • O șansă de promovare pe canalele de socializare și în presa românească.

“Am crescut împreună. Cantitativ, Necesit.ro este cel mai atrăgător canal, cel puțin pentru noi”, spune Raluca Drăgan de la firma de contabilitate Coravid Accounting din Cluj.

“Cel puțin în domeniul financiar consider că este un instrument foarte bun de creștere al portofoliului de clienți. Să aibă răbdare și rezultatele vor veni, iar dacă serviciile prestate vor fi la cel mai înalt nivel, bineînțeles că și clienții vor veni în număr din ce în ce mai mare.”

Despre Necesit.ro

Necesit face parte din grupul Informa Studio care oferă servicii de generare de solicitări din partea potențialilor clienți către profesioniștii locali în 5 țări diferite, conectând mii de furnizori mulțumiți cu potențialii lor clienți în fiecare zi.

Acesta își propune să ofere profesioniștilor suficienți clienți care să le solicite serviciile pentru a-i ajuta în cele din urmă să-și dezvolte afacerea.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.digi24.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!