2.9 C
București
marți, noiembrie 30, 2021

Analize și Trenduri – S-au săturat germanii din România de disputele noastre politice: „E de neînțeles” – Sinteza

3 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -spot_img

Sumarizare automata

... AHK Romania spune că situația sanitară din țară este dramatică, iar impactul direct asupra economiei este clar vizibil și continuă să se agraveze Iată comunicatul integral „Avem nevoie urgent de condiții-cadru politice stabile Criza politică ce durează deja de câteva săptămâni și situația actuală dificilă din domeniul sănătății creează condiții din ce în ce mai dificile pentru mediul de afaceri din România și duc la o pierdere suplimentară a încrederii în sectorul privat.


Criza politică ce durează deja de câteva săptămâni și situația actuală dificilă din domeniul sănătății creează condiții din ce în ce mai dificile pentru mediul de afaceri din România și duc la o pierdere suplimentară a încrederii în sectorul privat, a transmis AHK Romania, camera de comerț româno-germană, într-un comunicat de presă. AHK Romania spune că situația sanitară din țară este dramatică, iar impactul direct asupra economiei este clar vizibil și continuă să se agraveze

Iată comunicatul integral

„Avem nevoie urgent de condiții-cadru politice stabile

Criza politică ce durează deja de câteva săptămâni și situația actuală dificilă din domeniul sănătății creează condiții din ce în ce mai dificile pentru mediul de afaceri din România și duc la o pierdere suplimentară a încrederii în sectorul privat, inclusiv din cauza lipsei perspectivelor de îmbunătățire.

<!–

–>

Situația sanitară din țară este dramatică, iar impactul direct asupra economiei este clar vizibil și continuă să se agraveze. În prezent, își pierd viața în medie aproape 500 oameni în fiecare zi. Este de neînțeles cum pot fi purtate dispute politice în acest moment în loc să se ajungă la un consens politic. Cu atât mai mult, factorii de decizie politică sunt chemați să ofere condiții-cadru sigure și stabile, să găsească soluții concrete pentru ieșirea din actuala criză și să își asume responsabilitatea.

Având în vedere provocările, dar și oportunitățile globale și regionale, România ar putea fi unul din învingători, mai ales în contextul finanțărilor care urmează să vină din partea UE, dacă se asigură stabilitatea necesară, o direcție clară și dacă se pun în aplicare soluții concrete. Din nefericire, reprezentanții mediului de afaceri german au în prezent impresia că se întâmplă exact contrariul, iar măsurile necesare ieșirii din impas sunt inexistente.

În acest context, facem apel la toți factorii de decizie politică să găsească o cale de ieșire din situația actuală cât mai curând posibil. Este vorba de a lucra împreună în mod constructiv pentru formarea unui guvern stabil, capabil să acționeze, să readucă țara pe drumul cel bun și să abordeze provocările imense. Prin implementarea agendei de reforme și a proiectelor susținute din fondurile UE, România beneficiază de reale oportunități pentru a crea bazele unei dezvoltări pozitive și durabile a țării. Această oportunitate nu trebuie să fie pusă în pericol de nimeni și de nimic„.

Despre AHK Romania
AHK România este reprezentanța oficială a economiei germane și totodată cea mai mare Cameră de comerț bilaterală din România. Înființată în 2002, AHK numără peste 550 de firme-membre și oferă companiilor o platformă importantă pentru networking, schimb de informații și experiențe. Prin serviciile pe care le oferă și prin evenimentele pe care le organizează, AHK România spune că susține activ companiile germane la intrarea lor pe piața românească și este totodată partener al firmelor românești interesate de piața germană.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.cotidianul.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Urmareste-ți competitia in social media!