15.1 C
București
vineri, septembrie 30, 2022

Analize și Trenduri – Video Autostrada de Centură a Capitalei: A început montarea secțiunii centrale a pasajului principal, peste A2 – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Primele grinzi ale secțiunii centrale a pasajului principal al Autostrăzii de Centură A0 a Capitalei peste A2 au fost montate în noaptea de luni spre marți, a anunțat ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu.

Lucrările sunt programate să dureze 4 nopți consecutiv, în perioada 16-20 mai, timp în care circulația va fi închisă pe ambele sensuri ale A2, în intervalul orar 22.00-05.00. „Primele grinzi ale secțiunii centrale a pasajului principal al A0 Sud peste A2 au fost montate în această noapte! Pentru punerea pe poziție a grinzilor s-a folosit o macara de 250 de tone.

Lucrările sunt programate să dureze 4 nopți consecutiv, în perioada 16 -20 mai, timp în care circulația va fi închisă pe ambele sensuri ale A2, în intervalul orar 22.00-05.00. „Săptămâna trecută a fost montat eșafodajul necesar sprijinirii grinzilor secțiunii centrale până la fixarea definitivă a acestora pe poziție.

Primele grinzi ale secțiunii centrale a pasajului principal al Autostrăzii de Centură A0 a Capitalei peste A2 au fost montate în noaptea de luni spre marți, a anunțat ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu. Lucrările sunt programate să dureze 4 nopți consecutiv, în perioada 16-20 mai, timp în care circulația va fi închisă pe ambele sensuri ale A2, în intervalul orar 22.00-05.00.

„Primele grinzi ale secțiunii centrale a pasajului principal al A0 Sud peste A2 au fost montate în această noapte! Pentru punerea pe poziție a grinzilor s-a folosit o macara de 250 de tone. Secțiunea este formată din 6 perechi de grinzi metalice cu o lungime de 36 de metri și o greutate de aproximativ 40 de tone. Grinzile sunt confecționate în România de o companie românească”, a anunțat ministrul, pe pagina personală de Facebook.

Lucrările sunt programate să dureze 4 nopți consecutiv, în perioada 16 -20 mai, timp în care circulația va fi închisă pe ambele sensuri ale A2, în intervalul orar 22.00-05.00.

„Săptămâna trecută a fost montat eșafodajul necesar sprijinirii grinzilor secțiunii centrale până la fixarea definitivă a acestora pe poziție. În urmă cu două săptămâni au fost montate cele 24 de grinzi metalice ale celor două deschideri laterale ale pasajului.

Toate operațiunile de fixare pe poziție și de tratare anticorozivă a elementelor tablierului metalic urmează sa fie finalizate până la începutul lunii iunie.

Pentru structurile construite pe loturile 1 și 2 ale A0 Sud se vor monta în total 1.460 de grinzi metalice și de beton”, mai afirmă Grindeanu.

Potrivit ministrului, lucrările pe ambele loturi se desfășoară conform graficului înaintat de constructorul turc.

Lotul 1: Glina – Vidra (16,93 km) stadiul fizic este de 36,77%.
Lotul 2: Vidra – Bragadiru (16,30 km), stadiul fizic este de 55,71%.

Cele două loturi trebuie finalizate în 2023.

Editor : I.C

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.digi24.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!