0.6 C
București
duminică, ianuarie 29, 2023

Analize și Trenduri – Viitor incert pentru Twitter. Elon Musk se teme că rețeaua ar putea intra în faliment – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Elon Musk a declarat, joi, în prima sa convorbire în masă cu angajații Twitter, că nu poate exclude falimentul companiei, la două săptămâni după ce a cumpărat-o pentru 44 de miliarde de dolari, o tranzacție despre care experții în credite spun că a lăsat finanțele Twitter într-o poziție precară.

În cursul zilei de joi, în primul său e-mail la nivelul întregii companii, Elon Musk a avertizat că Twitter nu va putea „supraviețui viitoarei crize economice” dacă nu reușește să crească veniturile din abonamente pentru a compensa scăderea veniturilor din publicitate...

Update on our efforts to combat hateful conduct: We’ve not only mitigated the recent surge in harmful behavior, but have reduced impressions on this content in Search by ~95% relative to even prior baseline levels.

Elon Musk a declarat, joi, în prima sa convorbire în masă cu angajații Twitter, că nu poate exclude falimentul companiei, la două săptămâni după ce a cumpărat-o pentru 44 de miliarde de dolari, o tranzacție despre care experții în credite spun că a lăsat finanțele Twitter într-o poziție precară.

Twitter nu va putea „supraviețui viitoarei crize economice”

În cursul zilei de joi, în primul său e-mail la nivelul întregii companii, Elon Musk a avertizat că Twitter nu va putea „supraviețui viitoarei crize economice” dacă nu reușește să crească veniturile din abonamente pentru a compensa scăderea veniturilor din publicitate, au declarat pentru Reuters trei persoane care au văzut mesajul.

Doi directori ai Twitter, Yoel Roth și Robin Wheeler, care au moderat miercuri o conversație pe Twitter Spaces cu Elon Musk, și-au anunțat demisiile din funcțiile pe care le dețin în compania Twitter.

Directorii Twitter demisionează

În tot acest timp, Elon Musk încerca să liniștească preocupările agenților de publicitate, a declarat pentru Reuters o persoană apropiată de cei doi demisionari.

De asemenea, șeful de securitate al Twitter, Lea Kissner, și-a anunțat demisia chiar printr-o postare pe platforma de socializare. Tot joi, alți doi lideri ai companiei Damien Kieran și Marianne Fogarty și-au dat demisia, potrivit unui mesaj intern postat joi pe sistemul de mesagerie Slack al Twitter de un avocat al echipei sale de confidențialitate și văzut de Reuters.

Comisia Federală de Comerț din SUA a declarat că urmărește Twitter cu „profundă îngrijorare” după demisiile anunțate care ar putea pune Twitter în pericol de a încălca ordinele de reglementare.

„Urmărim evoluțiile recente pe Twitter cu profundă îngrijorare. Niciun CEO sau companie nu este deasupra legii, iar companiile trebuie să urmeze decretele noastre de consimțământ. Ordinul nostru de consimțământ revizuit ne oferă noi instrumente pentru a asigura conformitatea și suntem pregătiți să le folosim”, a declarat Douglas Farrar, directorul de afaceri publice al FTC, pentru Reuters.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.capital.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!