33.2 C
București
marți, iulie 5, 2022

Analize și Trenduri – Western Union lansează Digital Banking în România. Care sunt noile servicii disponibile prin WU+ – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -spot_img

Sumarizare automata

De asemenea, utilizatorii pot primi fondurile în numerar la sute de mii de locații ale agențiilor din întreaga lume sau direct pe un card, portofel digital, sau cont bancar, de multe ori în timp real.

„Sunt mândră că România este una dintre primele două piețe globale care lansează WU+”, a declarat Denisa Mateescu, Director Regional Western Union pentru Europa de Est.

Pe baza acestei relații de încredere, suntem convinși că WU+ poate adăuga valoare vieților clienților noștri”, a concluzionat Denisa Mateescu.

Western Union anunță astăzi lansarea WU+, noua sa aplicație integrată de digital banking și transfer internațional de bani, în România. WU+ este susținut de Banca Internațională Western Union, cu sediul în Viena, Austria.

Un nou mod de a face digital banking și de a transfera bani la nivel global

Prin intermediul WU+, consumatorii din România își pot acoperi toate nevoile financiare printr-o singură aplicație. Printre beneficiile WU+ se numără:

  • Configurarea și stocarea banilor într-un cont bancar digital în mai multe valute
  • Tariful de lansare competitiv de până la 3% pentru economii. Printre oferele exclusiviste pentru clienții români se numără:
  • Bonus de bun venit de 100 RON la deschiderea contului și depunerea fondurilor de minimum 50 RON și efectuarea a 3 plăți cu cardul de debit
  • Un cod promotional pentru trimiterea banilor în străinătate la cheltuirea în total a 400 RON într-o lună calendaristică cu cardul de debit WU+
  • O recompense de 100 RON pentru recomandarea aplicației WU+ și un prim depozit de 50 RON pentru deschiderea contului prin recomandare *
  • Trimiterea și primirea banilor la nivel internațional, instantaneu și fără taxe cu alți deținători de cont WU+
  • Stocarea banilor în valute multiple
  • Cheltuirea banilor folosind un card de debit asociat, emis în parteneriat cu Visa
  • Beneficierea de câștiguri suplimentarea pentru stocarea banilor și alte recompense

Clienții români se pot bucura de o reală experiență de tip omni-channel

Ceea ce diferențiază WU+ de alte aplicații bancare digitale din România este modul în care utilizatorii aplicației pot beneficia de experiență pe toate canalele Western Union. Clienții pot trimite bani, în mai multe valute, în întreaga lume prin intermediul aplicației și prin accesarea vastei rețele globale a Western Union.

De asemenea, utilizatorii pot primi fondurile în numerar la sute de mii de locații ale agențiilor din întreaga lume sau direct pe un card, portofel digital, sau cont bancar, de multe ori în timp real.

„Sunt mândră că România este una dintre primele două piețe globale care lansează WU+”, a declarat Denisa Mateescu, Director Regional Western Union pentru Europa de Est.

„Aceasta este o nouă propunere de digital banking care va schimba modul în care clienții noștri își acoperă nevoile financiare și se conectează la lume, bucurându-se de beneficii mari și de o reală experiență de tip omni-channel.”, a mai spus ea.

„Clienții români știu că pot avea încredere în Western Union pentru a face transferuri bancare, rapid și fiabil în aproape fiecare colț al lumii. Pe baza acestei relații de încredere, suntem convinși că WU+ poate adăuga valoare vieților clienților noștri”, a concluzionat Denisa Mateescu.

Western Union depune eforturi pentru a face noua platformă bancară digitală disponibilă și pe alte piețe europene pe parcursul acestui an. Aplicația este disponibilă acum pe Google Store și App Store din România.

Despre Western Union

Compania Western Union (NYSE: WU) este lider mondial în plățile transfrontaliere, circulația monetară și plăților. Platforma Western Union oferă fluxuri transfrontaliere fără întreruperi și rețeaua sa financiară globală de vârf leagă peste 200 de țări și teritorii și peste 130 de valute.

Conectăm consumatorii, întreprinderile, instituțiile financiare și guvernele prin intermediul uneia dintre cele mai extinse rețele din lume, accesând miliarde de conturi bancare, milioane de portofele digitale și carduri și o rețea globală substanțială de locații ale agențiilor. Western Union conectează lumea pentru a aduce posibilități nelimitate la îndemână.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.capital.ro).

Accesați aici articolul integral !

spot_img

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!