3.3 C
București
luni, decembrie 6, 2021

Analize și Trenduri – Zece magazine noi sunt în planurile retailerilor de bricolaj prezenţi în România. Investiţiile depăşesc 90 de milioane de euro – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -spot_img

Sumarizare automata

... Braşovul este oraşul pe care pariază cei mai mulţi dintre retaileri, mai exact Dedeman, Leroy Merlin, MAM Bricolaj şi Brick România, care au anunţat că au pus oraşul de la poalele Tâmpei pe lista lor de expansiune în perioada următoare... MAM Bricolaj şi Brick sunt alte două re ţele care vor să se extindă pe piaţa locală, iar fran cezii de la Leroy Merlin şi românii de la Dedeman com pletează pei sa jul cu câte un maga zin la Braşov..

Braşovul este oraşul pe care pariază cei mai mulţi dintre retaileri, mai exact Dedeman, Leroy Merlin, MAM Bricolaj şi Brick România, care au anunţat că au pus oraşul de la poalele Tâmpei pe lista lor de expansiune în perioada următoare.

Cel puţin zece magazine de bri­colaj ar urma să se des­chi­dă în perioada următoare în România dacă planurile anun­ţate de jucători vor fi du­se la îndeplinire. Trei deschideri vor fi doar sub numele Hornbach, germanii care şi anul acesta au mai deschis o unitate, la Cluj-Napo­ca. MAM Bricolaj şi Brick sunt alte două re­ţele care vor să se extindă pe piaţa locală, iar fran­cezii de la Leroy Merlin şi românii de la Dedeman com­pletează pei­sa­jul cu câte un maga­zin la Braşov. Orizon­tul de timp al tuturor deschi­de­rilor este de circa patru ani.

La o investiţie medie de 27 de milioane de euro per magazin, Horn­bach are cel mai mare buget, în cazul celorlalte reţele investiţiile fiind fie confidenţiale, fie mai reduse. În total, peste 90 de milioane de euro ar urma să fie puse la bătaie, potrivit datelor din piaţă.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Urmareste-ți competitia in social media!