13.5 C
București
marți, octombrie 3, 2023

Analize și Trenduri – Zimmer Biomet, lider mondial ȋn tehnologie medicală, investește 3,5 milioane de euro ȋn România și deschide o sucursală locală   – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Zimmer Biomet Holdings, lider mondial în tehnologie medicală, deschide o sucursală ȋn România și investește peste 3,5 milioane de euro, ȋn țara noastră, ȋn 2023.

Investiția va merge către cheltuieli logistice (birou nou, depozit etc.), construirea unei echipe locale de cel puțin 25 de persoane și asigurarea stocului de echipamente.

Din 2023, pacienții români vor avea acces la cele mai noi și moderne produse Zimmer Biomet, la o gamă mai largă de soluții pentru medicină sportivă, reconstrucția articulațiilor și a extremităților, dar și la tehnologiile digitale și robotice ale companiei.

Compania va trece de la reprezentarea prin distribuitor la cea directă, iar această schimbare va însemna extinderea portofoliului de produse, a ofertei de educație medicală și introducerea pe piața românească a unei serii de tehnologii digitale și robotice integrate.

,,Este o perioadă istorică în domeniul sănătății, iar industria din România caută modalități de a oferi servicii noi pacienților, care au așteptări din ce în ce mai mari în ceea ce privește sănătatea și mobilitatea lor continuă”, a declarat Wilfred VanZuilen, președintele Zimmer Biomet pentru Europa, Orientul Mijlociu și Africa.

Acces la tehnologii digitale și robotice

Din 2023, pacienții români vor avea acces la cele mai noi și moderne produse Zimmer Biomet, la o gamă mai largă de soluții pentru medicină sportivă, reconstrucția articulațiilor și a extremităților, dar și la tehnologiile digitale și robotice ale companiei. Gama ZBEdge™ combină tehnologii digitale integrate, implanturi, robotică și servicii de monitorizare, oferind o platformă medicală unică în ortopedie. Această platformă pune la dispoziția medicilor date precise și informații care ȋi ajută să ia decizii mai bune pentru pacienți, atât ȋn timpul intervențiilor chirurgicale, cât și ȋn procesul de recuperare după intervenții chirurgicale la genunchi, șold etc.

Institutul Zimmer Biomet, care oferă educație de clasă mondială pentru profesioniștii în ortopedie, își extinde, de asemenea, oferta de educație medicală în țara noastră, începând de anul viitor.

,,România este una dintre cele mai mari piețe din Europa Centrală și de Est și o bază importantă de clienți pentru Zimmer Biomet. Suntem mândri să colaborăm cu chirurgi, spitale, clinici și universități pentru a îmbunătăți experiențele și rezultatele pacienților din România și pentru a spori eficiența operațiunilor lor”, a completat Wilfred VanZuilen.

Poza Wilfred VanZuilen Sursa foto Arhiva companiei
Wilfred VanZuilen, Sursa foto: Arhiva companiei

Despre companie

Compania Zimmer Biomet, ȋnființată ȋn 1927, ȋn Indiana, SUA, are birouri ȋn 31 de țări și desfășoară operațiuni ȋn peste 100. La nivel global, are 17.000 de angajați, iar ȋn Europa, 5.000. Pe piața românească este prezentă din anul 2005, prin intermediul partenerilor distribuitori de echipamente medicale, și are deja un portofoliu consistent de clienți, ȋn rândul clinicilor și spitalelor private și de stat și universităților de profil. Odată cu trecerea la reprezentare directă, ȋn România, compania vizează creșterea numărului de clienți și diversificarea acestora.

Pentru primul an pe piața românească, compania are ȋn plan angajarea a minim 25 de persoane. Sediul local al Zimmer Biomet va fi deschis ȋn ianuarie 2023, ȋn București, la Sema Park.

Anunțul despre investiția ȋn România a fost făcut de către reprezentanții companiei, în cadrul Conferinței Societății Române de Ortopedie (SOROT), unde Zimmer Biomet expune ȋntreaga gamă de soluții medicale.

Zimmer Biomet este lider global în domeniul tehnologiei medicale, cu un portofoliu cuprinzător, conceput pentru a maximiza mobilitatea pacienților și a îmbunătăți starea de sănătate a acestora. Experiența pacienților este ȋmbunătățită, prin intermediul produselor inovatoare și a gamei tehnologice digitale și robotice integrate, care valorifică datele, analiza datelor și inteligența artificială.

Cu peste 90 de ani de leadership și expertiză dovedite, Zimmer Biomet are experiența necesară pentru a oferi soluții de cea mai înaltă calitate pacienților și medicilor. Mai multe informații despre portofoliul de produse și operațiunile companiei sunt disponibile pe zimmerbiomet.com.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.capital.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!